Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zastawka serca a normalne życie

Gość Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Wejdź na forum wady wrodzone serca na edziecko, tam znajdziesz również dorosłe osoby, które mają wymienioną zastawkę w sercu. http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24429 Mój synek ma zwężenie zastwki aortalnej i jej niedomykalność. Ma na razie rok i 3 miesiące, ale pewnie w przyszłości będzie musiał też miec wymienioną zastawkę na sztuczną. Z tym da się żyć. Operacja jest poważna, ale po niej odżyjesz. Pozdrawiam, Anfido Organizuję w Trójmieście Pomorską Grupę Wsparcia dla Rodziców Dzieci z Wadami Wrodzonymi Serca - zapraszam wszystkich zainteresowanych do współpracy.
Gość Bogdan USA
Witam srdecznie,na imie mam Bogdan mam lat 44,mieszkam w USA,w 2002 mialem wstawiona zastawke serca na stale,oczywiscie jestem pod stala kontrola lekarzy,sa dni ze sie zle czuje,ale biore medycyne i na razie nie mam wiekszych klopotow ze zdrowiem,oczywiscie pracuje musze pamietac o swojej chorobie rzebym nie przesadzil,czesto robie badanie krwi na krzepliwosc.Pozdrawiam wszystkich i zycze duzo zdrowia,Bogdan.Podaje numer GG 2004561,oraz Email Gucio63@verizon.net
Ja rowniez witam serdecznie!!! mam 25 lat i dwa miesiace temu mialam wszczepiona machaniczna zastawke mitralna i po dwoch tygodniach wszepili mi stymulato,nie jest tak zle jestem juz po rehabilitacji i dochodze do zdrowia. Oprocz tego mam tocznia ukladowego rumieniowatego i jakos zyc musze. Nie jest tak zle. Pozdrawiam wszystkich i zycze duzo zdrowia:)