krystianmilczynski Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Dzień Dobry, Ja osobiście korzystam z Ciśnieniomierz zegarowy KT-Z od Oro-med, nie jest drogi bo można nabyć go za mniej niż 60 zł. Z dostępnością też nie ma problemu można go spotkać w hipermarketach auchan oraz w sklepie internetowym oromed.pl/pl/24-zegarowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darek Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Ja korzystałem wcześniej z ciśnieniomierza Microlife i byłem z niego bardzo zadowolony, dlatego ostatnio kupowałem też urządzenie tej firmy. Robię czasem zakupy w seni24, mam już do nich zaufanie, więc poradziłem się konsultantki, który Microlife byłby dobry przy moim stanie zdrowia (arytmia, słaby wzrok, nadwaga). zadowolony, chociaż to dopiero dwa tygodnie. Jak będzie ok to jeszcze napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Edi Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Uważajcie na microlife bardzo niedokładnie mierzy pomyłki rzędu 20 do 30 to norma Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aneta Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 U nas w domu Smart Cardio zdaje egzamin, chociaż my z mężem to korzystamy raczej od czasu do czasu, zwłaszcza po cięższych treningach, wycieczkach (jesteśmy dość aktywną parą). 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Krystyna Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 My korzystamy z ciśnieniomierza z firmy Diagnosis. Sprawdza się świetnie w domowych warunkach. Nie mamy problemów z obsługą. Plsem jest też duży wyświetlacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi