xbiedron Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Witam Poszukuję osób które mogą udzielić mi jakiejkolwiek informacji na temat zajścia w ciąże po wymianie zastawek na sztuczne. Czy jest to możliwe i jakie jest ewentualne ryzyko. Mile widziane informację od kobiet, które starają się zajść w ciąże po takim zabiegu, lub są już po porodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość rdturyu Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Nie rozumiem po co ryzykować? a nie możesz adoptować dzieci??? a wiem, polska mentalność *kochamy tylko swoje a cudze już nie*. Poza tym polecam z tym pytaniem zwrócić się do lekarza a nie na forum. A jak ktoś Ci napisze *śmiało, można rodzic ja, też rodziłam* to zdecydujesz się bo ktoś Ci tak powiedział? ludzie myślcie czasem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość julia84 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Po co te złośliwości gościu powyżej? ja też czekam na odpowiedź od takich osób, bo sama mam wadę serca i w przyszłości wymianę zastawki aortalnej na sztuczną, i bardzo mnie interesuje ten temat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MagdaKkkk Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam. Jestem 19 lat po operacji zastawki. Moja córka za kilka dni skonczy 10 lat. Ciąża przebiegła ok,urodziłam przez cesarskie cięcie w 35 tygodniu ciąży. Powiem szczerze,że świadomie nie zdecydowałabym się na ciążę,ale stało się.... Dziś jestem szczęśliwą mamą kochanej dziewczynki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
tafi5 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Hej Jeśli ktoś chce dowiedzieć o ciąży gdy ma się wadę zastawki to proszę śmiało pisać do mnie na meila -z przyjmnością odpowię .Sama 4 lata temu urodziłam zdrowe dziecko choć mam wadę serca wrodzoną. Cytuj Odnośnik do komentarza
malushek11 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 TAFI5 proszę podaj swojego maila. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi