Gość kamea2 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Witam wymięnię się inf, z osobami jak w temacie. Ja jestem po stencie tęt, podobojczykowej ,pozostały tęt kręgowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Umieszczając 3 jednakowe tematy pozbawiasz możliwości uzyskania odpowiedzi przez innych ponieważ te tematy które spadną juz nie są zazwyczaj odwiedzane .Pomysl więc trochę o innych a nie tylko o sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kamea2 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Tak mi się wyświetliło sory to było przez przypadek ,jak mogę to usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Admin usunie .Sory za zwrócenie uwagi ale duzo osób tak robi jakby ich temat był najważniejszy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ludzie wyskoczcie z domu na jakies balety..zapomina sie o nerwicy...nie pomoga zadne zlote srodki ani wizyty u psychiatry ani psychologa...po wczorajszej eskapadzie dzis czuje sie bosko..dzis tez wybywam wieczorem..muzyka naprawde pomaga,a do tego ruch.........;-)zapraszam do Wroclawia;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi