Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Operacja tętniaka aorty wstępującej w Krakowie czy Katowicach Ochojcu

lutz

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wprawdzie miałam tylko przezskórną ablację migotania przedsionków, ale też robioną w Katowicach - Ochojcu. Polecam tę klinikę pod każdym względem, a przede wszystkim pod kątem lekarzy. To są naprawdę profesjonaliści, którzy przez przypadek do takich klinik nie trafiają. Zresztą jak wcześniej ktoś zauważył we wszystkich tego typu klinikach tylko tacy mają prawo bytu! Ja też wybrałam Ochojec, z czego jestem bardzo zadowolona i nie żałuję decyzji. Mieszkam dokładnie w połowie drogi między Krakowem, a Ochojcem :-) Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Gość kardio

teraz ta klinika czy szpital jak zwał tak zwał to jest kpina jedna wielka umieralnia lekarze i pielęgniarki tylko jak ktoś jest przy pacjencie to są ok tak to faszerują ludzi żeby mieć święty spokój jak macie tam kogoś z rodziny posłać na operację to dobrze się zastanówcie chyba że chcecie żeby ta osoba przeżyła traumę albo żeby wróciła w plastikowym worku dużo mogłaby napisać lekarze chleją i są bezczelni a jak przyjdą do pacjenta i jest ktoś przy nim milutcy jak djabli szkoda że nie da się wygrać z nimi a tylko czekają aż da się im kasę porażka

Gość Operowany

Kardio Nie wiem kiedy? i czy wogole leżales lub ktoś z Twojej rodziny w szpitalu ALE .....JA byłem pacjentem kliniki kardiochirurgi w Katowicach - Ochojcu w lutym tego roku. Wybrałem ten szpital po opinii i namowie jednego z formułowiczów który tam już był operowany. Z mojej strony zarówno pielęgniarki jak i lekarze bardzo opiekuńczy i troskliwi. Uważam że opinie takie jak wyżej są krzywdzące ponieważ tam ludzi leczą i nikt się nie ociaga !!!

Witam, Miałem w styczniu Bentall*a de Bono ( i nie tylko ) w Krakowie i w mojej opinii szpital godny polecenia. Lekarze, pielęgniarki, pełen profesjonalizm. Kolega lub koleżanka *KARDIO* ewidentnie przesadza lub nigdy nie leżała w żadnym z tych szpitali i myślę że jej opinia zupełnie nie powinna być brana przez Ciebie pod uwagę. Jednym słowem jeżeli chodzi o Kraków, w moim przypadku OK. Pozdrawiam