Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból płuc podczas przekręcania się na bok po rzuceniu palenia

Gość Misislaw

Rekomendowane odpowiedzi

Płuca mnie bolą. Trochę tak dziwnie ponieważ nie bolą mocno kiedy oddycham ale gdy np przekręce się na bok, pochylę albo dotknę pleców. Jakby były za duże. Czuje się ponadto osłabiony od kilku dni. Nie gorączkuje. Raz miałem stan pod gorączkowy. Myślicie, że może to być zapalenie oskrzeli z powodu toksyn lotnych? bo przed tym jak rzuciłem wypaliłem 3 razy więcej papierosów niż zazwyczaj i 2 dni potem zaczęło się. Dochodzi do tego jeszcze stres i mała ilość snu.// Rzuciłem palenie jakiś tydzień temu. Mam 18 lat

Myslę,że to chyba nie płuca ,tylko cię przewiało.W takim wypadku niech cię ktoś wysmaruje spirytusem i napij się soku malinowego z herbatą,rutinoscorbin i wygrzej sie aż się spocisz. Możesz też tam ,gdzie cię boli przykleić plaster rozgrzewający kapsiplast [2 zł w aptece]Można go pociąć nozyczkami na odpowiedniej wielkości i kształtu kawałki.Kup sobie też rutinoscorbin i oscillococcinum.Może się zgrzałeś jadąc np, na rowerze,albo po kąpieli na balkon wyszedłeś czy cos w tym rodzaju.