Gość amelka9 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam! Jestem kobietą i mam 35 lat. Miałam usuwanego guza z uda prawego. Jestem po zabiegu operacyjnym. Guza wycięto w całości. Wynik histopatologiczny jest taki: Fibroma oedematosum angiomatosum cum thrombosi numer stat. M-8810/0. Otorebkowany guz śr. 2 cm, na przekroju szklisty z ogniskami zwapnień i poszerzonych naczyń krwionośnych. Uprzejmie proszę o wyjaśnienie mi z łac. na polski oraz numeru choroby i tego co znaleziono wewnątrz guza. Jak dalej postępować..? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Trzeba z wynikiem iśc do lekrza .To nie jest numer choroby tylko jakiś numer statystyczny .Z wyniku wychodzi że to wlókniak . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość amelka9 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witaj! Włókniak to wiem, tyle to znalazłam. Ale co z resztą czy to się leczy czy co????Nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi