Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w dolnej części pleców

Rekomendowane odpowiedzi

Jakbyś miał zapalenie jelit,to miałbyś biegunki,nudności,skurcze brzucha,a ty piszesz ,że cię bolą plecy na dole.... może cię zawiało i wystarczy wygrzać.Spróbuj plaster capsiplast sobie przykleić.MOże to od kręgosłupa ...kto to wie....Jakby to były nerki, to przy waleniu pięścia po plecach by bolało.

Nie szkodzi .Ale co co gastro jak ciebie w dole pleców boli ,nie rozumiem .Masz jeszcze jakies inne objawy ?Gdzie wg ciebie jest ten dół pleców mniej więcej ?Kup sobie maść ale poproś w aptece o skuteczną Traumel ,ketonal ,Wiprosal o wcieraj 3 razy dziennie w bolące miejsce plus rozgrzewająca poduszka lub termofor i śpij na brzuchu jak umiesz bo to rozlużnia mięśnie ledzwi .Gdyby bolały cię nerki to byś wył z bólu .

Osobiście również mam problemy z kręgosłupem i plecami, mam pracę siedzącą, mój stan nie jest dobry, wciąż jakieś maści, szukanie pomocy, gimnastyka ale za dużych efektów nie ma. potrzebuje opinii na temat turnusów rehabilitacyjnych, czy ktoś już korzystał z takie formy rehabilitacji? znajomi korzystali z turnusów nad morzem, chętnie pojechałabym nawet teraz? znacie jakieś ciekawe miejsce, warte polecenia? przez tych moich znajomych polecono mi jedno biuro, jakiś konkurs teraz mają http://www.patrona.pl/konkurs/, ryzykować? gdybym chociaż jakieś opinie na ten temat miała, proszę pomóżcie, ktoś słyszał coś o tym? pozdrowienia