Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kołatanie i szybkie męczenie się przy niedomykalności zastawki trójdzielnej i nerwicy

Emilia26

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was kochani z czasem moja nerwiczka mija wycisza sie zastanawiam sie tylko czy te mocniejsze bicia serducha szybkie meczenie sie to nie przez moja sladowa niedomykalnosc zastawki trojdzielnej a bole karku przez lordozke wzniesiona hmm rok temu bylam jak martwa za zycia wiem co czujecie poznalam lek strach o zdrowie ze sie umiera ciagle pogotowie masakra jedyne na co mialam sile to spanie ciagle bo chodzic to raczej bylo ciezko oslabiona zawroty glowy itp nawet czasami zdarza sie to w miejscach gdzie duzo ludzi spinaja mi sie wszyskie miesnie karku ramion i zatyka ucho ale z czasem mija . pomoglo mi bardzo wychodzenie gdyz 6 lat siedzialam w domu opiekujac sie synem moj caly swiat byl syn dom sklep plac zabaw i tak w kolo teraz zmienilo sie teraz wychodze do kolezanek w miejsca publiczne na poczatku bylo bardzo trudno nogi z waty zawroty glowy ciezko zawsze bylo wyrwac mnie z domu nie mialam ochoty wychodzic od kiedy siegne pamiecia i moze to przyczynilo sie do tego ze mam nerwiczke ona nauczyla mnie myslec w inny sposob zawsze bylam impulsywna teraz bardziej zastanawiam sie nad tym co mowie zanim bezmyslnie rozpetam wojne jestem bardziej spokojna czyli sa i plusy tej nerwiczki ktora tak nam daje popalic kradnie sily wiare ale sa i dni dobre w ktorych czujemy sie dobrze moze to droga do wyjscia z tego nie biare zadnych psychotropow raz jedna i nie bylo wesolo teraz jak czasami jest lek bez zadnego powodu czuje noiepokoj nogi mi chodza pobudliwosc ruchowa biore valused i lek mija a sa to tylko ziolka ale pomaga . Trzymam kciuki za was za i wam z czasem wyciszy sie tak nerwiczka i pozwoli cieszyc sie zyciem ja dzieki tej nerwicy uslyszalam * wiesz zmienilas sie* jestes spokojniejsza :)

Witam, Opisywana niedomykalność trójdzielna jako śladowa, prawdopodobnie nie stanowi istotnego problemu klinicznego. Nie wiemy, co teraz dzieje się z Pani synem? W przyszłości, jak będzie się Pani opiekowała drugą osobą, trzeba zorganizować sobie pomoc innych osób, żeby mogła mieć Pani przerwy dla siebie. Osoba opiekująca się innymi musi od czasu do czasu mieć również czas dla siebie.