Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wstawienie sztucznej zastawki i wymiana aorty w Szpitalu Praskim w Warszawie

xbiedron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Szpital Praski p.w. Przemienienia Pańskiego w Warszawie, oddział kardiochirurgii Poszukuję osób lub informacji którzy byli hospitalizowanie w tel placówce. Najbardziej zależy mi na kontakcie z osobami którze miały tam robioną sztuczną zastawkę i wymiany aorty. Tam podobno pracuje teraz prof. Biderman który specjalizuje sie w takich zabiegach. Będę wdzięczny za każdą informację

Witam W listopadzie w tym szpitalu przechodziłem operacje zastawki serca.Miałem nieszczelną zastawkę , zerwaną nić mitralną . Spodziewałem się wszczepienia sztucznej zastawki , jednak dzięki fachowej diagnozie i ogromniemu doświadczeniu Pana Prof. dr hab. n. med. Andrzeja Biedermana oraz jego zespołowi (tu szczególne podziękowania dla Pana dr n. med. Krzysztofa Wróbla, który przeprowadzał moją operacje zakończoną powodzeniem) odbyło się bez żadnych wszczepień i mam *zreperowaną* własną zastawkę. Czuję się bardzo dobrze. Szybko wracam do normy, a ilość leków, którą przyjmuję zmniejsza się po każdej wizycie kontrolnej. Pomimo całego przedoperacyjnego stresu, pobyt w szpitalu i opiekę medyczną wspominam bardzo miło. Polecam Artur z Radomia lat 41