Gość Magdalena Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Witam - Mam 38 lat/ moje zapytanie, zawsze mam wykonywane EKG mam płaskie załamki T we wszystkich odprowadzeniach.Co to znaczy? Czy przyczyną tego jest hypocalcemia, hypocaliemia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość JOLA Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ja tez tak mam.lekarz powiedziala,ze tak jest u nerwicowcow-ja mam nerwice.jest to nieszkodliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Bloodrayne1 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A jeżeli załamek jest powiększony?W ekg tak u mnie wyszło i nie wiem co to znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karolinaw Opublikowano 16 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 A co oznacza płaski załamek t w odprowadzeniu AVL? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi