cuuukiereczek Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia w Internecie i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Tu nie jest forum astrologiczne ..........a duzo ci życia zostało ?Jak duzo to się nie przejmuj a jak mało no to .....olej .Nie chcę tu poruszać delikatnej kwesii ale jesteś wierzącą czy czarownicą ,bo jeśli wierzysz w takie banialuki to idz lepiej do lekarza .Domyśl się jakiego . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Człowiek SAM jest kowalem swego losu, a nie jakaś głupia wróżka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Wróżka też jest kowalem własnego losu i jak widać dobrze na tym wychodzi :) Swoją drogą prawdziwa ...hm....wróżka nigdy ale to nigdy nie powiedziałaby o dacie śmierci .A ty stwarzasz sobie sama dziewczyno problemy chodząc do takowych i płacąc jeszcze za takie bzdury .Przypomniało mi się jak u mnie w mieście była taka jedna i będąc w podstawówce też pociekłam z dziewczynami do niej .O dziwo przepowiedziała mi imię mojego przyszłego męża ......tylko czy to nie jest tak że podświadomie go szukałam ?Tak więc nie wierz w to bo rzeczywiście się sprawdzi ta data ....... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lunar Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja sobie sprawdziłam,dla zabawy na stronie Jakoś się nie boję,dla mnie to typowa zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi