Skocz do zawartości
kardiolo.pl

mlody19

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,mam na Imie Michał i mam 19 lat,od półtora roku boje sie wyjsc z domu. Zaczeło sie to od tego ze Zasłabłem kiedys w drodze do domu,bez utraty przytomnosci, poprostu zrobiło mi sie słabo. Od tamtego momentu doszły kołatania serca,dusznosc,dławienie,klucha w gardle,całodobowe zawroty głowy codziennie,nie potrafie skupic wzroku poniewaz mi faluje obraz,skoki Cisnienia i duzoo duzoo innych dolegliwosci,najgorsza teraz chyba jest moja psychika,budze sie rano i wydaje mi sie ze wszystko jest w porządku,ale zaraz nachodzi mnie mysl ze jest zle i tak jest. Mam rózne psychozy,przypominam sobie dawne dzieje i czesto zle mi sie one kojażą,chociaz było wszystko wporządku np dawna szkoła,sąsiedzi,podwórko,zupełnie inaczej akceptuje to wszystko,wydaje mi sie jak by było wszystko nie realne,takie sztuczne. Byłem juz u lekarzy,byłem badany neurologicznie i wszystko wporządku,maiłem EKG i równiez wyszlo wporządku. Juz nie wiem kiedy ja wkońcu wyjde z domu i bede Sie cieszyc zyciem jak kiedys... i skończa sie te Ataki zawroty głowy i dziwne mysli o przeszłosci... TEsknie za tym jak kiedys sie czulem i zyłem w radosci.Prosze o jakąs porade co mi moze byc z góry dziekuje. I pozdrawiam

Musisz iĹÄ do psychologa... On moĹźe Ci pomoc, w razie koniecznoĹci przekieruje Cie do psychiatry.. Zapewne masz nerwice, ale ocenic to i ustaliÄ ewentualny sposĂłb leczenia moĹźe tylko psycholog bÄdĹş psychiatra. Taka jest moja opinia