Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Osłabienie, ciężka głowa, ucisk w skroniach i zawroty głowy w okresie dojrzewania

Gość Mixer123

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Mam 15 lat . Jestem w okresie dojrzewania i chiałbym opisać o swoim codzinnym dziwnym samopoczuciu. To tak codziennie jestem bardzo słaby mam cieżką głowe uciska mnie często w skroniach.Czuje sie bardzo słaby taki pijany często mam bardzo słabe nogi i ręce. Mam takie dziwne zawroty głowy i takie słabości ale one nie są czasowe tylko tak jest prawie cały dzien. Czesto sie czuje jakby mi nogi i palce od rak sztywnialy.W domu tego nie odczuwam ale na dworzu jak chodze to taki jak z gumy. Nie mam wogóle chumoru. A i druga rzecz.... Grałem sobie w piłke a tu nagle taka chrypka z lewej strony w okolicach serca lapie sie za klatke a tu nagle masakra. Serce chcialo mi wyskoczyc to byl straszny atak. Jak lekko oddychałem to normalnie az czulem w uszach jak bije a koszulka az mi sie unosila. Nie bylo to mocne bicie ale tak szybkie ze nie do opisania . Zrobione mam ekg echo serca ciesnienie tez mam 110/70.Na kartce mam tylko napisane zaburzenie przewodnicta srodkomorowgo.Pomozcie mi bo mnie to meczy i ogranicza strasznie bo gram w druzynie a teraz to tylko patrze jak moi koledzy graja bo nie mam sil.