Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mroczki przed oczami, zasłabnięcia i utrata równowagi po uderzeniu w płat ciemieniowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam na Imie Michał,Pisze do was Poniewaz potrzebuje pomocy w rozwiązaniu problemu moich objawów,a wiec tak zaczeło sie od Mroczków przed oczami,pózniej 3 razy zasłabniecie,wahania nastroju,problemy z równowaga- uczucie pijango,przebłyski w oczach,ogólnie bardzo dziwnie widze,nie realnie..ataki braku tlenu,kłucie serca,bóle głowy,problemy z koncentracją i pamiecią.. Kiedys uderzyłem sie w głowe w płat Ciemieniowy kolo skroni i tak jak by sie to wszystko nasiliło.. Prosze p pomoc w ustaleniu przyczyn. Z góry dziekuje

JUż nie raz pisałam że nikt tu nie ma szklanej kuli i nie powie co ci jest .Jeśli uderzyłeś się w głowę i objawy takie jak opisujesz się pojawiły to może to krwiak mózgu ?Nie masz innego wyjścia jak się przebadac i to szybko .To nie są normalne objawy i są dośc poważne .Jeśli były przed uderzeniem to też raczej nie ma co zwlekać .Szereg chorób neurologicznych zaczyna się od zaburzeń widzenia ,tak więc neurolog i badania powinny wyjaśnić twój niepokój słuszny bądz niesłuszny .

Witaj mam 18 lat i tez mialem uderzenie w glowe pol roku temu kolo skroni i mam te same objawy co ty i nie wiem co mam juz z tym zrobic probowalem juz wszystkiego ale nie pomaga nic.bylem u neurologa i stwierdzil ze to zatrucie i pasozyty ale pozniej poszedlem do lekarza rodzinnego i powiedzial ze to co powiedziala neurolog to smiech na sali i ze mam jescze raz isc do neurologa i to bardzo szybko.

A wiec tak.. Neurolog stwierdził ze wszystko ze mna wporządku,nic sie nie dzieje neurologicznie. Miałem wszystkie podstawowe badania oprucz badania dna oka. Neurolog stwierdził ze nie ma co sprawdzac na tk bo itak nic nie znajdzie. Problem moze byc w oczach i THS- czyli tarczycy. Mam zrobic badania i zgłoscic sie spowrotem do niej. GDYBYM ZROBIŁ TK BYŁBYM SPOKOJNIEJSZY. Ale skoro twierdzi ze nie ma potzreby to raczej nie ma. Wkońcu ona wie lepiej. Pracuje w maszynach budowlanych- Serwis. I stwierdziła ze jak wezme wolne na Miesiąc to odpoczne od tych smarów żywic itp i moze bd lepiej. POZDRAWIAM

Dzieki wielkie ze napisales ale ja tez mialem robione TSH i nic nie wyszlo jeszcze tylko zbadam sobie oczy a jak nie to pojde to psychiatry bo mozliwe ze jest to nerwica lękowa a ja robie jako lakiernik samochodowy i tez sobie wolne wezme i moze przejdzie...

No to widze ze mamy to samo ja mam tak samo ale najgorzej jak nie moge rownowagi zlapac i tak dziwnie widze. a ty jak sie uderzyles w ta glowe Bo ja mialem dosc powazny wypadek samochodowy w lutym?A z tym urojeniem to tez mi sie tak wydaje dlatego trzeba isc gdzies do psychiatry i pogadac moze przejdzie nie wiem.Raz jest dobrze ze chce mi sie zyc mam plany itp a zaraz odechciewa mi sie zyc.