Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość xswcdweew

Rekomendowane odpowiedzi

Gość xswcdweew

Hej :) Mam wyznaczoną po krótkiej mało wnikliwej koslutacji termin ablacji u dr. Tomasza Królaka. Mam pytanie czy znacie dr. Czy mieliście u niego ablacje? Prosze o informację czy w Gdańsku w UCK teraz jest ok bo widze tu na forum negatywne opinie o byłej AMG. Trochę mnie to zmartwiło...

Gość Ola9832758963298

Szczerze polecam, trafiłeś w najlepsze ręce. Miałam przeprowadzaną ablację pół roku temu przez dr Królaka i wszystko przebiegło zgodnie z planem, choć miałam częstoskurcz węzłowy i groził mi kardiowerter. Wszystko będzie dobrze, spokojnie :) Warunki na kardiologii UCK faktycznie są bardzo kiepskie, ale personel i jego profesjonalizm wszystko nadrabiają. Powodzenia!

Miałam robioną ablację przez dr Królaka w tym tygodniu. Potwierdzam opinie poprzedników, że ma dobry kontakt z pacjentem (dzięki temu czułam się spokojniejsza przed zabiegiem). Jeszcze trochę za wcześnie by mówić, że częstoskórcz nie powróci (minęło zaledwie kilka dni od ablacji), ale mam jakieś takie przekonanie, że rozstałam się z nim na dobre :-)

Dr Tomasz Królak jest wybitnym specjalista smialo mozna rzec klasy swiatowej. Zreszta jak caly zespol przygotowujacy i bioracy udzial w zabiegu.  Kazda pani pielegniarka jest swietna w swoim fachu. To naprawde mistrzostwo swiata.Takze spokojnie, bedziesz w najlepszych rekach.

Hej miałam ablacje przeprowadzana w październiku na początku zajął się mną inny lekarz ale na koniec przejął mnie Dr. Tomasz Królak.Nie można było wypalić ostatecznie tego co wywoływało avnrt jednak przy ostatecznej pomocy doktora T.K wszystko poszło idealnie arytmia została wyeliminowana 🙂 od października nie miałam żadnej arytmii a zdarzało mi się to wcześniej pare razy w miesiącu od jakichś 7 lat.Cały zespół spisał się na medal dbają bardzo o komfort fizyczny jak i psychiczny pacjenta ❤️