Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nakręcanie się przy nerwicy wegetatywnej

costantin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zachorowałem na nerwice wegetatywną ale mam tężyczkę pokonałem nerwice w 99,09 % i teraz gdy mi nic nie dolega i mój problem polega na tym że teraz się nakręcam i chce o tym zapomnieć to polega na tym jak bym tą nerwice kochał ciągle myślę o tym jak wyleczyć ... jak sobie z tym poradzić ..... itp chce o tym zapomnieć teraz nie pracuje i się nie uczę szkołę ponadgimnazjalną rzuciłem w styczniu wiec prawie 6 miesięcy walczyłem z nerwicą atakami paniki lękami itp pokonałem wiem c proszę pomoście mi o tym zapomnieć proszę prace zaczynam od czerwca a szkoła września proszę o rady dziękuje :)

Witam, Prawdopodobnie pod koniec kuracji otrzymał Pan porady, jak żyć z problemami nerwicowymi, które Pana dotykają. Ogólnie rzecz biorąc, zawsze można doradzać spacery codzienne - ok pół godziny, słuchanie muzyki klasycznej - najlepiej barokowej i inne metody wyciszające, które prawdopodobnie Pan ćwiczył na zajęciach z psychoterapii. Jeżeli lubi Pan rysować lub malować. to można się do tego zabrać. Majsterkowanie też jest dobrym pomysłem, jeżeli Pan to lubi...