Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Tabletki odchudzające przy niedomykalności zastawki płucnej

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Witam, mam 20 lat i cierpię na niedomykalność zastawki płucnej. Nie jestem gruba ale bardzo chciałabym schudnąć 5 kilo, nie wiem czy w związku z tym mogłabym brać jakieś tabletki wspomagające odchudzanie bądź preparaty typu aqua slim. Ktoś wie ? czekam na odpowiedzi, pozdrawiam

Moim zdaniem powinnaś przed tym celem zastanowić się, czy będziesz przestrzegała diety czy nie? Same suplementy nic Ci nie dadzą! Poza tym masz niedomykalność zastawki ok. Ale czy daje ona jakieś objawy? Jeżeli nie to w czym problem zastosować l-karnitynę? Ja uważam , że l- karnityna to bardzo dobry suplement. W dodatku substancja ta występuje naturalnie w organizmie. Polecił bym Ci raczej l-karnitynę w kapsułkach. Czysta l- karnityna bez żadnych chemicznych dodatków słodzących i Bóg wie jakich!

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Objawy nie występują, generalnie czasem mnie kuje to serducho ale nie biorę żadnych leków. Oczywiście, zdaję sobie sprawę z tego że same tabletki nic nie dadzą, będę przestrzegać diety ale chciałabym również stosować coś typu slim coffee czy aqua slim ? o tego typu specyfiki mi chodzi