Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból głowy, klatki piersiowej i zmęczenie oczu a nerwica

Gość JayJay

Rekomendowane odpowiedzi

Moje objawy : Zmęczenie oczu, ból gdy patrze do końca w którymś kierunku (góra/dół/prawo/lewo). Często mrużę oczy np. przy świetle słonecznym. Uczycie *ciężkiej głowy*, lekkie otumanienie, ból głowy (od oczu w kierunku uszu, w okolicy brwii pod czołem. Gdy szybko poruszę głową to ból na samym czubku głowy. Czasami czuje ból w okolicy mostka (jakby lekki ciężar na klatce) lub kłucie. Czasami czuje też kłucie po lewej stronie w okolicy serca. Po prawej zresztą też. Wydaje mi się, że serce boje mi jakoś tak mocniej, trochę drgają mi palce u rąk wtedy. Zaczęło sie to około miesiąca temu. Wtedy też przesadziłem tabaką i źle się poczułem (wymioty, nudności, przeszło po 2 dniach całkowicie). Z tego co tutaj przeczytałem, objawy przypominają nerwicę : Jednak nie mam żadnych napadów lekowych, nigdy nie miałem. Po niefortunnym wydarzeniu z tabaka badzo się denerwowałem, że coś mogło mi się stać, raz zdrętwiała mi ręka i trochę usta. Czy to możliwe, że moje objawy są spowodowanie zażyciem tabaki?