Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Tabletki uspokajające przy nerwicy

Gość misia19

Rekomendowane odpowiedzi

Gość misia19

Podejrzewam że niektóre moje objawy (nawet te które mogły by zwiastować chorobę) są spowodowane stresem. Miałam robione badanie serca i jest w pełni zdrowe. Teraz wieczorem puls mam normalny nawet taki 56,60, piszę bo stosunkowo niedawno mój puls sięgał nawet 120 uderzeń. Jestem nerwowa, w ogóle mam bzika chyba na punkcie zdrowia, myślę że jestem chora itd. Wmawiam sobie że to moje wymysły tylko. Przecież serce mam zdrowe. Chciała bym sobie teraz wziąć jakaś tabletkę na uspokojenie, mimo że puls mam niski i niby całkiem dobrze sypiam. Ale boję się że jak wezmę to moje serce będzie biło za wolno i dojdzie do jakiegoś zawału albo coś. Mam 19 lat. Czy ja mogę sobie wziąć bez obaw? I czy takie myśli mogą w ogóle być bez żadnej podstawy, powodu? Zastanawiam się czy jest to czymś spowodowany i czy to tylko stres czy faktycznie choroba jakaś. Pisałam już kilka razy na forum, ale myślę że nic w tym złego. Zawsze ktoś pomoże, doradzi i podtrzyma na duchu. hehe :)