Gość Michalll Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam. Szukam szukam i nie moge znalec. Potrzebuje zrobic sobie badanie ekg i echo serca + konsultacja, ale chcialbym do zrobic od kopa w jednej przychodni (musza byc wszystkie te badania). Tak zebym nie musial jezdzic z kazdym badaniem z osobna no i do tego fajnie by bylo jakby byla konsultacja lekarza. Badania chcialbym wykonac odplatnie. Moze mi ktos podac namiar na jakas poradnie gdzie wykonaja mi te badania i jezeli by sie ktos orientowal jaka cena to bylbym naprawde wdzieczny. Z gory dziekuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość gerard Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Podaje adres prywatnej przychodni leczenia chorob serca http://unicardia.pl/media-o-nas/gazeta-krakowska/najlepsi-kardiochirurdzy-operuja-w-krakowie przychodnia miesci sie przy szpitalu im.Jana Pawła II. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bolo Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Rewelacja tez polecam o ile mozna tak sie zachwycac wizyta u lekarza to w tm centrum Unicardia bylo mi naprawde dobrze. Zostalem obsluzony swietnie, mam wreszcie dobre leki i nie denerwuje sie tych ch... kolejkach na NFZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bolo Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Rewelacja tez polecam o ile mozna tak sie zachwycac wizyta u lekarza to w tm centrum Unicardia bylo mi naprawde dobrze. Zostalem obsluzony swietnie, mam wreszcie dobre leki i nie denerwuje sie tych ch... kolejkach na NFZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AAA Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jeśli chodzi o prywatną przychodnie kardiologiczna polecam *Amicor* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość darek 1969 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Też polecam Unicardiejak najbardziej , przyjmują wszyscy lekarze ze szpitala JP2 Cytuj Odnośnik do komentarza
nalatia1 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 CliniCare. Kardiolog, EKG, echo, holter, punkt pobrań. Z tego co zasłyszałam w planach są próby wysiłkowe na bieżni. Super lekarz, miejsce i obsługa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Alicja989 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ja również bardzo polecam Centrum Medyczne Unicardia gdzie specjalizują się stricte w chorobach sercach i naczyń. Mają sam nowoczesny sprzęt i doświadczonych specjalistów. Mój mąż trafił tam do kardiologa po tym jak miał zawał serca i naprawdę świetnie go prowadzi. Mąż niemal normalnie funkcjonuje i przede wszystkim przestał się bać takich rzeczy jak trochę większy wysiłek także można powiedzieć że jego lekarz jest też przy okazji świetnym psychologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi