Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Prywatna przychodnia kardiologiczna w Krakowie

Gość Michalll

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Michalll

Witam. Szukam szukam i nie moge znalec. Potrzebuje zrobic sobie badanie ekg i echo serca + konsultacja, ale chcialbym do zrobic od kopa w jednej przychodni (musza byc wszystkie te badania). Tak zebym nie musial jezdzic z kazdym badaniem z osobna no i do tego fajnie by bylo jakby byla konsultacja lekarza. Badania chcialbym wykonac odplatnie. Moze mi ktos podac namiar na jakas poradnie gdzie wykonaja mi te badania i jezeli by sie ktos orientowal jaka cena to bylbym naprawde wdzieczny. Z gory dziekuje. Pozdrawiam.

Gość Alicja989

Ja również bardzo polecam Centrum Medyczne Unicardia gdzie specjalizują się stricte w chorobach sercach i naczyń. Mają sam nowoczesny sprzęt i doświadczonych specjalistów. Mój mąż trafił tam do kardiologa po tym jak miał zawał serca i naprawdę świetnie go prowadzi. Mąż niemal normalnie funkcjonuje i przede wszystkim przestał się bać takich rzeczy jak trochę większy wysiłek także można powiedzieć że jego lekarz jest też przy okazji świetnym psychologiem.