blondi79 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Parę dni temu rzuciłam palenie kilkanaście lat paliłam. jak mam przezwyciężyć głód nikotynowy i się nie poddać.Proszę o radę i wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xxxxxx Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Powiedz sobie, że po prostu nie możesz zapalić i mów to sobie za każdym razem. Poza tym możesz w aptece kupić jakieś wspomagacze, tylko nie wiem na ile to skuteczne. Jeśli bez tego rzuciłaś palenie to myśle że Ci te wspomagacze są zbędnę bo masz silną wolę a to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
monia54 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Jestem bylym palaczem, rzucalam 3 razy i wiem, ze nie ma czegos takiego jak glod nikotynowy, jest nawyk trzymania papierosa w palcach w roznych syutuacjach. I teraz tez juz wiem, ze nie maczego takiego jak, ach zapale tylko jednego, przeciez nie pale to jeden mi nie zaszkodzi,. Nieprawda, zapalisz jednego i po tobie. Jak rzucalam palenie i nie palilam juz 1 dzien, to w dniu nastepnym tez juz nie palilam, z tego wzgledu, ze szkoda mi bylo tego 1go dnia, bo najtrudniej rzucic, najtrudniejszy jest 1szy dzien.Palacz cuchnie, niszczy zdrowie, bogaci koncerny, zolte zeby, ziemista cera. Poza tym palenie juz nie jest trendy.Zamiast bogacic innych kosztem wlasnego zdrowia, kup sobie za ta pieniadze np super kosmetyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Mój syn mówi,że w życiu nie pocałowałby się z dziewczyną,która pali,bo to tak jakby popielniczkę całował.hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Pomyśl sobie,że teraz będziesz pachnieć ,a nie smierdzieć.Przecież palaczom nie tylko z paszczy cuchnie.Śmierdza też ubrania,włosy ,nie wspomnę o zapachu w mieszkaniu.Dopiero jak sie rzuci palenie, czuje się jak pachnie wiosna.I pełna piersią mozna oddychac. Cytuj Odnośnik do komentarza
blondi79 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy a czy mam silną wole, chciała bym raczej życie mnie zmusiło do tej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość rzucacz Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Az mnie telepie od tego waszego pierdzielenia ,ze nie ma glodu nikotynowego i tych rad typu pij duzo wody przegryzaj jabluszka ,jak nie macie rady to zamknac paszcze ,a nie caly internet zasmiecony glupkowatymi filozofiami .Pytanie jest krotkie:Jak rzucic palenie i przynajmniej ograniczyc cierpienie zwiazane z glodem nikotynowym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil93 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 No na pewno nie jest to proste. Wiele osób pyta mnie o głód nikotynowy ile trwa , jak mocno męczy.. Ale zawsze powtarzam, że to kwestia indywidualna. Jeden w ogóle do nie odczuje, drugi za to "umiera" z jego powodu. Grunt to się nie załamywać i nie rezygnować z leczenia. Ulgę podobno mogą przynieść środki takie jak Tabex wspomagające leczenie, ale nie zawierające nikotyny. Może z nimi próbujcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Addda Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Witam. Zdjęcia chorób u człowieka ---> bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi