Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie pod żebrami po wysiłku u nastolatka

Gość Kakas11141

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kakas11141

Mam problem ponieważ po 50 minutach gry w meczu w piłkę nożna po bardzo mocnym wysilku bo dawalem z siebie wszystko mysle ze z siebie dawalem 90% złapała mnie kolka pod lewymi żebrami. Mam 15 lat. Kiedys pamietam jak mialem 7-12 lat to meczyly mnie kolki co jakis czas tak mocne ze zwijalem sie po ziemi z bólu i trwaly nawet po 2 godziny. Ale zrobilem USG i wszystko bylo dobrze i przestaly .Ale wrocmy do rzeczy. Na meczu ta kolka mnie zlapala ona jest po lewej stronie pod zebrami na wysokosci gdzies pepka. I od meczu ona mnie codziennie meczy. ALe to nie co chwila tylko mnie lapie np jak zjadlem ziemniaki to zaczalem chodzic zaczely sie lekki klucia nieraz nie zjem nic tez kuje nieraz zjem nie kuje nawet jak ostro gram na boisku wiec nie wiem co to jest. Ale czasami bardzo mocno kuje. A i jeszcze jeden problem bo jestem w okresie dojrzewania to codziennie jakos mi slabo takie pulsy jakby w skroniach slysze bicie serca w uszach nieraz dziwne piski mi przez uszy przechodza podczas ruchu glowa klucania itd mam takie slabosci i krecenie w glowie czuje sie jak bym mial ciezko glowe prosze o odpowiedzi.