Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Uczucie duszenia podczas snu i bóle serca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Moj problem polega na tym,że czesto budze sie w nocy i nie moge zlapac oddechu,czuje ze sie dusze(taki objaw mam kiedy leze) ale kiedy usiade lub obroce sie na bok czuje ze moje pluca znow napelniaja sie powietrzem i jest ok.Dzisiejszej nocy bylo tragicznie. Znow dostalam takiego ataku i nawet siedzenie nie pomoglo,cala sie spocilam, brakowalo mi tchu.Musialam zazyc doustny wziew ktory bierze moj syn na astme i po kilku minutach bylo wszystko ok. Dodam jeszcze ze czesto boli mnie serce czasem az tak mocno ze kiedy jestem w pozycji sklonowej to nie moge sie podniesc. Prosze pomozcie mi.Co to może być?Czy moze to tez byc przyczyna palenia papierosow?Mam dopiero 20 lat a juz takie problemy.Aha dodam jeszcze ze choroby wiencowe w mojej rodzinie sa genetyczne. Moj ojciec ma 42 lata i jest juz po 2 zawalach,babcia i dziadek rowniez zmarli na zawal.Prosze pomozcie mi

Gość ania05

Po pierwsze nie można sobie brać leków na astmę od kogoś bo to może dopiero skończyc sie tragicznie .....Po drugie może masz krzywą przegrodę w nosie albo bezdech i stąd te kłopoty z oddychaniem .Po trzecie jesli dolegliwości są tylko w nocy to ja bym się nie przejmowała .Idz dla świętego spokoju do lekarza i już .