Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , Hm zaczne od tego , zaczeło sie tak robić ja wiem od styczna . Jestem nerwowy chlopak nie powiem ze nie , duzo ostatnio myśle o sobie o swoim życiu plus czy umre dzisiaj czy jutro . Pale 3 lata tak z 10papierosów dziennie , niekiedy sie zdazy wiecej bo na tle nerwowym , i ból mi sie nasilał . Bolało mnie tak Klatka piersiowa , były duszności czasami , ból pod mostkiem , i szybkie bicia serca , tak jak oglądałem fil czy cos wkreciłem sie w niego i bicie miałem takie jak bym miał zaraz umrzec , dodam do tego ze wieku 15 l juz popalałem . bywałem u lekarza itd a oni mi powiedzieli ze wszystko jest dobrze i za duzo mysle o raku i to mi wjezdza na psychike . Miałem badania robione takie jak TSH . mocz krew , cukier,tarczyca miałem dobre , teraz ostatnio cisnienie mam bardzo dobre . Tez raz wybrałem sie do kardiologa bo byłem nie zaspokojony tym ze normalnie jak odsłonie bluzke i popatrze na brzuch i koło mostka tam gdzie serce to widze jak pracuje serce , zrobił mi ekg i echo to miałem tez bardo dobre .Po tym kardiologu tak ja wiem 3tyg po tym zaczełem sie zastanawiac czy nie mam moze raka płuc albo cos . i z nerwów miałem silny rozpychajacy ból w klatce i tak jak by mi coś siedziało w gardle i tak mam do teraz niekiedy ,i pojechałem na pogotowie to lekarka mnie tak powiem opieprzyła ze w wieku 40lat wyjade do czóbków ale normalnie nie moge se z tym poradzic ; ( ale w nerwach jestem cały ze hoho . Mam dopiero 18 lat . Lekarze mi zaradzili ze mam isc do Psychiatry czy tam do psychologa bo nie poradze se z tym bo cały w nerwach chodze , zamkniety chodze plus Lęki mam totalne powiedziała mi to dzisiaj akurat . I tak zapytam czy to jest napewno nerwica ?czy barzej rak który sobie ryje ;/ w srode ide tez na przeswietlenie RTG więc mam doła sie bardzo boje ; ( , moje czasy sie skończyły dobre , tu z kolegami piłka cos imprezy a teraz poprostu sie boje wyjsc z domu ze kipne gdzies lub cos normalnie jestem tak zdołowany ; ( pomóżcie proszeee ; (

Gość ania05

A czemu to miałbyś umrzeć ?Myślę że musisz iśc do psychologa bo sam sobie nie poradzisz .A o raku płuc to zapomnij ,niepotrzebnie się będziesz prześwietlał .Jeśli po 3 latach palenia miałbyś dostać raka to pół ludzi na świecie by już nie żyło .