Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zioła i leki a zawał serca

Gość Adam

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mikus212
chłopie wojsko jest dla ludzi i mozna je wykorzystac np.na zdobycie uprawnien typu : prawo jazdy kat, C,E,D lub jakis zawod np elektromechanik, kucharz kelner, operator dżwigów wózki widłowe itp. wystarczy na komisji nie kleic głupa i powiedziec o checi zdobycia takich uprawnien zachowywac sie jak człowiek i juz ! pewnie jak bedziesz czekał na *bilet* i sie nie odezwiesz skieruja cie na jakąs tępą kompanie. mowie ci to jako stary szwej który odśłużył 1,5 roku tez sie bałem. ale w sumie nie było żle ja lubie grac wiec poszedłem do orkiestry nieżle sie podszkoliłem było nawet fajnie , ale postąpiłem juz na komisjii tak jak ci poradziłem . Pozdrawiam!
~Piotr, 2008-07-11 01:08:26 (IP: 195.150***) Prowokacja niemożliwe że jest tak głupi.. podpuszcza wszystkich i śmieje sie z postów;* Jeśli jest tak głupi i jego post jest tylko prowokacją i okazją do pośmiania się z odpowiedzi innych to żal mi tego człowieka, bo nie wie co to znaczy zawał serca, zaś ja życzę mu, aby się niedługo o tym przekonał. Może dopiero wtedy stanie się madrzejszym (chociaż podobno z głupoty się nie wyrasta)... Jeśli z kolei prawdą jest, że chce wywołać u siebie zawał serca to życzę mu powodzenia... Będzie chociaż jednego idioty mniej...