anngor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 .. Tata jest po operacji zastawek i baypasów tu szczegóły : http://forum.kardiolo.pl/temat9793.htm .. leżał ponad 10 dni w ciężkim stanie, utrzymywano go w śpiączce farmakologicznej, dzięki Opatrzności powoli z tego wychodzi, jest przytomny ale mówi od rzeczy.... Opowiada głupoty, ale pamięta nr telefonów itp. Zachowuje sie jakby był lekko pijany.... lekarze mówią że tak niektórzy pacjenci mają.... czy Ktoś mógłby mi powiedzieć coś więcej na temat takiego zachowania i czy taki stan utrzymuje sie długo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość martalinda Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Co sie stalo z twoim tata odzyskal swiadomosc?mam podobna sytuacje z babcia Cytuj Odnośnik do komentarza
23Zalamana23 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Szczerze mówiąc to czytałam wypowiedzi wielu osób z podobnym problemem i chyba wszystkie te osoby również pisały że po kilku dniach stan taki mijał także trzeba być dobrej myśli. Mózg sie musi troszkę zregenerować. To troche podobnie jak z udarami, nikt od razu nie wraca do sprawności tylko trzeba czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
AgnieszkaNeo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nikogo nie ma na tym forum i jak sobie poradzić komu się zapytać :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Nusia75 Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Mój partner po ciężkim zawale był w śpiączce farmakologicznej 18 dni, wybudzony świadomy, niby pamięta policzył ile dni jest w szpitalu ale gada np że był w Pensylwanii 6 miesięcy 😔 i jakieś głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi