Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zatkane tętnice szyjne

Hall

Rekomendowane odpowiedzi

Hall mój mąż ma problem z zatkanymi tętnicami szyjnymi Bardzo mu to dokucza .Jedna tętnica jest zapchana całkowicie druga częściowo Byłam z nim W Bydgoszczy u dobrego fachowca i stwierdził że tej zapchanej całkowicie niemozna operować tą częściowo zoperują. Jutro ma tomograf komputerowy załatwiony prywatnie. Ma bardzo przykre objawy, widzi podwójnie ma zawroty głowy Nie wiem czy ta dolegliwość daje takie objawy podobno tak Nie wychodzi z domu ,nie siada za kierownice i stało sie to tak jakoś szybko albo nie zauważył objawów,a może je lekceważył nie wiedząc że dojdzie do takiego czegoś pozdrawiam jak coś to pytaj odpowiem

Dzięki za odpowiedzi.Artur 68 jak Ty żyjesz z 2 ma zatkanymi gdy ja mam zatkaną tylko jedną ( szyjną wspólną wewnętrzną ) to w sumie też jakby 2 bo ona się rozgałęzia właśnie na 2 i nie da się żyć - to jest piekło !!! najgorszy jest gwizd w głowie który na szczęście czasem zanika o zawrotach nie wspomnę. Oczywiście całkowicie zatkanej nie operuje się. Co to są stedy ?? Czy stwierdzili wam przyczynę zatykania się tych tętnic ? Dzięki i pozdrawiam W razie czego można też pisać na - hall@10g.pl