Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Uczucie wychodzenia z ciała, zawroty głowy i duszności po dopalaczu

teeni

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! Mam 15 lat i paliłam zioło ale z miesiac temu wolałam sprobowac czegos mocniejjszego.. Chemika . Gdy go zapaliłam myslalam ze odlece ... siadlo mi starszniie na banie czulam sie jakbym wchodzila w niebo czy cos w tym stylu jakbym wchodzila z ciala. Po kilku dnach od tego gdy to zpalilam czulam sie zle krecilo mi sie w glowie spac nie moglam bo balam sie ze sie udusze.. i swiat mi sie wydawal taki sztuczny .. te objawy mam do dzisiaj .. jak o tym niemysle tojest okey ; ) ale trudno o tym zapomniec .. Dzis sie zdenrwowalam i niewiedzilam co sie dziej i postanowilam poszukac o tym w interniecie . I znalazlam tta strone . Czytalam te posty i niekture objawy sa podobne do moich prosze was o pomoc co mam zrobic zeby mi to zeszlo bo sie czuje jakbym nie byla soba mam dziwne mysli itp. czuje sie jakbym byla na bani nie wiem czy powiadomic o tym rodzicow czy co? Bo nie chce tak bic .. a serce czasami mi w chuj napierdal a czasmi jest normalnie lub wolniej boje sie ..

Jaki to smutne ze dzisiejsza młodzież tak sie bawi... przeciez te dopalacze to syf. jak można kupowac taki badziew i sie tym truc. przeciez nie wiesz co to za skladniki ci proponuja te *dobrodzieje*...dzisiaj nikt jeszcze nie wie jakie skutki uboczne pojawią sie po stosowaniu tych głupot rodzicom powiedz jak najszybciej, mam nadzieje ze zajmą sie toba jak powinni. co to za ekipa podstawia ci te cholerne dopalacze? nie szkoda Ci marnowania zycia? jestes w najlepszym okresie swojego zycia , przed toba okres najważniejszych decyzji zycia, nie spieprz tego! powinnas zając sie rzeczami które sprawą ci satysfakcje a nie pomału doprowadzać się do riuny. po jakims czasie, po kilku latach mozesz załowac tego co robisz własnie teraz. jesli twoje otoczenie wpływa na ciebie i min dlatego siegasz bo te dopalacze to zerwij z tymi ludźmi, nie sa warci tej znajomosci. pozbieraj sie i wiecej tego nie rób. jestes młoda i całe zycie przed tobą. mimo wszystko zycie jest piekne, przed toba wiele wspanialych chwil ... masz dopiero przeciez 15 lat

Witam kiedy miałem 16 lat to kuzyn poczęstował mnie dopalaczem zapaliłem z butli i dostałem taką fazę że masakra nie wiedziałem jak się nazywam i czy ja to ja ,gdzie jestem, po prostu mój mózg odmówił posłuszeństwa przestał działać , dołączył się do nas jeszcze brat i paliliśmy cały Boży dzień wypaliliśmy prawie 2,5 grama tego syfu . na następny dzień miałem jeszcze fazę , za tydzień też ciągnęło to się prawie miesiąc , ale udało mi się pozbierać dzięki rodzinie i dziewczynie inaczej nie dał bym rady , ale efekty uboczne czuje do dziś np gdy zasypiam albo się zamyśle wraca wchodzenie fazy ale jestem silny psychicznie i 2 sekundy i jestem znów sobą czyli bez tego uczucia że łapie fazę to uczucie nie jest bucem zawieszającym czy ograniczający funkcje nerwowo-ruchowe itp po prostu jest nie przyjemne i tyle . tego gościa co sprzedawał dopy powinno się unieszkodliwić lekko się o tym wypowiadając, zbił majątek zabijają kilka milionów młodych Polaków , zabijają ponieważ każdemu to siadło na głowę tylko u każdego inaczej to się objawia , kuzyn zachowuje się jak by miał 13 lat a ma 25 cofa się w rozwoju . Zmieniło to nas na całe życie. Życzę ci powrotu do normalności nie podawaj się a sam przejdzie. nie daj sobie wmówić że masz psychozę bo dadzą ci żółte papiery na całe życie , a jeżeli masz krytyczny stan zgłoś się do szpitala na detoks i będzie ok nie daj zrobić siebie wariata . . CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE . BÓG HONOR OJCZYZNA .