Gość Maxwel Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam mam 15 lat i będę miał zabieg torbiel wlosowatej . Będą mi wycinać torbiel na kości ogonowej . Tak jak wspomniałem mam 15 lat i niestety pale papierosy już od roku (bardzo żałuje że zacząłem ) i pytanie czy muszę o tym powiedzieć lekarzowi żeby wiedzieli jaką narkoze . Bardzo się tego wstydzę i trochę dziwnie tak mówić o tym lekarzowi . P.S . W wieku 10 lat miałem stulejke i też dostałem narkoze i wszystko było ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 To czy ktoś pali czy nie nie ma wpływu na stosowaną narkozę .Palisz bardzo krótko i nie powinno mieć to wpływu .U długoletnich palaczy wystepują czase problemy ale to raczej związane jest ze stanem płuc danego delikwenta .Ale swoją drogą to nie za wczesnie na te papierosy .Przestań palic póki jeszcze możesz ,bp potem już nie dasz rady .Tak jak ja ....ha ha ha . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi