Gość Blondi90 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam, Mam pytanie .... otóż mam wrodzoną wade zespół WPW mam jedną drogę dodatkową przewodzenia w serxu. Lubie byc aktywna fizycznie... jak bylam dużo mlodsza cwiczylam do 300 brzuszków dziennie i biegalam codziennie pol godziny . mialam 15 lat i tak zylam przez dwa lata ;) jednak pozniej czas zabrala mi szkola i praca i praktyki i teraz mam 21 lat w tym roku i zaczynam aerobicznmą 6 weidera jak i również zamierzam zacząć ćwiczyc fitness i może w przyszlosci za pare lat chcialabym pojsc w kierunek fitnessu czy moge bez obaw cwiczyc tak jak lubie?? Bardzo prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Najprościej i najbezpieczniej spytać kardiologa. Wada wadzie nierówna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi