Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Potykanie się serca przy nerwicy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam uprzejmie wszystkich ludzi których serce się potyka,przetyka,itp Mój problem również leży w owych wyżej wymienionych dolegliwościach , niestety lekarze zbywają ludzi takich jak my szczególnie młodych z różnych przyczyn przez niekonsekwencje bądź schemat postępowania który w takich przypadkach jest skracany do przeważnie do dwóch /trzech podstawowych czynności rozpoznawczych . Jako że dolegliwość ta nie przechodzi z czasem a jedynie się pogłębia postanowiłem poczynić odpowiednie kroki zmierzające do bliższego poznania przyczyn choroby a także podłoża jej występowania . Dlatego też sporządziłem test,ankietę która pomoże w osiągnięciu wyżej opisanych celów. Zwracając się do was , Ludzi którzy na co dzień muszą stawać naprzeciw różnym nieprawidłowościom ze strony funkcjonowania ich organizmu oraz walczyć ze swoim lękiem . Dostaną państwo test którego zgodne z prawdo wypełnienie i odesłanie mi z powrotem może przynieść pozytywny dla nas wszystkich skutek . Adres E-mail z którego wysyłacie państwo wiadomość może być całkowicie nowo utworzony jeżeli ktoś boi się o swoje dane personalne choć dla mnie i tak są jest to bez znaczenia, jednak proszę jedynie osoby u których owa dolegliwość występuje . dodam jedynie że nie reprezentuje żadnej firmy . nie jestem też lekarzem ale osobo która zdaje sobie sprawę że każda dolegliwość ze strony osoby dotkniętej powinna być dokładnie przeanalizowana a osoba ją odczuwająca doprowadzona do odpowiedniego stanu zdrowia pozwalającego jej osiągnąć odpowiedni komfort psychiczny . postaram się w wolnym czasie analizować wyniki testu a do czasu zebrania wymaganej liczby na bieżąco uzupełniać wiedzę z zakresu funkcjonowania serca i oraz układu krążenia a także chorób ,wad oraz pozostałych mających na celu dostarczenie odpowiednich odpowiedz (np.dziś i wczoraj na czytanie miałem 8 godz w następnych dniach będę miał po dwie godz na naukę jednak liczę że konsekwentnie do czegoś dojdziemy ) proszę również o rozprzestrzenianie treści tekstu wśród znajomych bądz na innych forach związanych z tematem oczywiście w miarę możliwości . pozdrawiam

Witam serdecznie i zaraz na wstepie pytam co moz ewynikac z takiego testu w jaki sposób moze mi on pomóc jak zaden z lekarzy nie potrafi mi pomóc , moje dodatkowe skurczen serca i szybki puls tak mi daja popalic ze jestem juz u skaraju wytrzymałosci