Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wymiana by-passów udowo podkolanowych

Gość Jarek (45)

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego mam 56lat 4lata po by-passach (z ręki podobno b wytrzymałe)pracuje momentami cięzko w wysokich temp pilnuje wagi 75kg/172cm i jestem szczęśliwy.Ostatnio miałem bd echo serca nie bez blizny po zawale i zwapnieniach,próba wysiłkowa bd. Walka z cholesterolem to nasze zadanie 190 i niżej. Rehabilitacja po zawale to rowerek w domu z pomiarem tentna i zaczynamy po miesiacu stopniowo i ostrożnie.Ze szpitala na rehabilitacji mnie wyrzucili bo chodziłem na spacery a po operacji jest wspaniałe uczucie upojenia tlenoego to lepsze niż dragi powodzenia Daniel
Gość izabelka120
dziekuje serdecznie ~~dorota.a tak przy okazji, ze odpowiedzialas mi moja droga, mam pytanie czy tez tak przytylas po operacji, czy leki tez maja na ciebie taki wplyw jak na mnie, ze przytylam a i nie powiedzialam jednego mozliwe, ze tycia mego jest zucenie papierosow. martwie sie bo malo jem uwazam co jem a tu masz tak tyje. prosze o odpowiedz. dzieki z gory.
Ja miałam zawsze nadwagę.Po operacji troszkę schudłam .Chociaż nie jem wiele to trudno zgubić kilogramy.Potrzeba dużo ruchu.Gdy nie spaceruję to przytyję natomiast jak więcej jestem w ruchu to schudnę.Trudniej mi jest schudnąc bo mam tendencję do tycia.Pozdrawiam!
Gość izabelka120
witam cie doroto. tak wiecej spacerkow lepsza kondycja, zastanawiam sie, ze zucenie palenia tez dalo w kosc mojej nadwadze, wiadomo juz nie te ruchy nie ta kondycja. dzieki za odpowiedz z twojej strony jest to mile dla mnie nie kazdy odpisze w tak blachych pytaniach. zycze szczesliwego nowego roku doroto. pozdrawiam.