Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Siła i działanie leku nasennego Tritico

Gość Warka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. postanowilam jednak stworzyc odrebny temat. szukam osob ktore braly lub biora ten lek. po przeczytaniu informacji o tritico w necie zastanawia mnie jak silny i jak szybko on dziala. czy zwala z nog? mam go brac wieczorem 0.75 mg ale jak zadziala gdy bede wieczorem w pracy lub gdzies w gosciach poza domem. czy spowoduje silna sennosc i bede chodzic nieprzytomna i senna? i czy ktos z was oprocz tego cierpi np na czestoskurcze komorowe lub inne arytmie?

Biore tritico ponieważ cierpię na bezsenność :2 tabl po 150 mg. Nie zwala mnie to z nóg lecz spię po nich tylko 6 godz. Gdy brałam 1 po 150 w ogóle nie zasypiałam , wiec twoje 75 mg to pryszcz .Nie bój się na pewno nigdzie w gościach po tym nie zaśniesz :)

Dzieki gina. do tej pory go nie biore z obawy. w aptece radza by brac po pracy nawet gdy koncze po 24-tej, no i tez niewiedzialam jak np z pobudka jest, ale jak sadze nie zaspie hehe. to moze wydac sie glupie ale martwilo tak ze nie biore go. a chociaz czujesz ze jestes wyspana?

GINA jak długo bierzesz triticco? ja walczę z bezsennośćią i ciężką depresją od 3 lat miałam wstrząśnienie mózgu i tak się to u mnie zaczęło.od roku biorę właśnie triticco wcześniej brałam inne leki.a Ty jak długo walczysz z bezsennością?