Gość Asiula Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Okropnie się boję. Mam nadzieję, że pójdzie dobrze, że wrócę w całości i wam opowiem o zabiegu. Najpierw czeka mnie jutro pokonanie kilkuset kilometrów do Warszawy, a potem seria badń.W piąek ablacja. Bleee. Przesyłajcie swoje pozytywne wibraje. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 No to trzymam kciuki i daj znac co i jak, jak juz bedziesz po.... mialas sie odezwac na gg !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jakub Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 czesc. czy udajesz sie do kliniki w aninie?tez planuje wizyte w tej klinice i tez wiąze sie to z przebyciem klikuset kilometrów. a z jakiego powodu sie tam udajesz i dlaczego akurat tam/? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Asiula Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Zaraz jade!!! Żałuje że się nie odezwałam Dorotko, ale tak mi jakoś zeszły te dwa dni, że nie miałam czasu za długo posiedzieć przy komp. Wybieram się do W-wy, bo uważam, że tam najlepiej zrobią mi zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Odezwij się koniecznie jak wrócisz !!!! :)) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość monia Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 zycze powodzenia i wracaj zadowolona. Trzymaj sie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość magdalena Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Powodzenia , trzymam kciuki , będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi