Grzegorz130 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Chcialem zapytac bo mam przepisane tabletki Atenolol 25mg powinienem zazywac 1 tabletke dziennie ale ja biore je nieregularnie czasem jem przez 5 dni a czasem robie przerwe na kilka dni i znowu albo co drugi dzien czy to nie jest jakis problem lub czy moze sie cos stac przez to ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Jeśli masz tak brac to wogóle lepiej odstaw .Nie ma to najmniejszego sensu . Cytuj Odnośnik do komentarza
MannaPoranna Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Stać , to się nic nie stanie raczej bo to dość delikatny lek, sama go kiedyś brałam i szczerze to u mnie wyglądało podobnie, - tj. gdy mi sie przypomniało. Tylko własciwie jaki sens go brac w takim razie. No i czy nie czujesz sie gorzej bez niego Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi