Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Grupa wsparcia dla osób z nerwicą lękową w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość madziorek90

Witam, ja tez walcze z nerwica. Kiedy mialam 17 lat to pokonalam ja sama, a teraz kiedy mam 23 lata znowu sie pojawila. Z checia byk porozmawiala z kims ktos zna ten problem. Moja rodzinnia mbardbzo mi pomaga, ale mam wrazenia ze nie dokonca rozumieja co mam w glowie!:( Mam natretne mysli na kazdy temat - kiedy jestem z dziecmi mysle zr jestem pedofilem, kiedy jestem sama w domu mam mysli samobojcze, kiedy jade autobusem boje sie ze zaczne mowic sama foxsiebie, kiedy jestem z kims w domu boje sie ze zrobie komus krzywde....Czasami sa dni kiedy wstaje z zupelnie dobrum humorem i mysle poradzilam sobie....niestety kolejne dni sa jeszcze gorsze! Jesli ktos by mial ochote sie wygadac to moj mail magdalenawis@tlen.pl ps. jestem z Warszawy

Gość Jestemmichal

Są może jakieś spotkania osób z nerwicą? Chciałbym móc pogadać z kimś na ten temat osobiście. Wzajemnie się posłuchać. Wiecie jak to jest. Jak ktoś nie miał to nie zrozumie. Stworzyłem tajną grupę na facebooku. Jeśli ktoś ma ochotę to niech odpisze w temacie to dodam i coś takiego zrobimy