Gość pola Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Czy ktoś miał robiony zabieg na szaserów?JakCzy dobry mają tam sprzęt?Słyszałam,że nalepszy jest w Krakowie a w wawie to stary standard. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ela Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Miałam robioną koronarografię w szpitalu Bródnowskim w grudniu ubiegłego roku.Robią tam od niedawna mają super pracownię badanie się udało.Myślę,że nie ma co szukać w innych miastach bo w Warszawie robią dobrze.W tej chwili jest to rutynowe badanie a powikłania zdarzają się bardzo rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pacjet Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja miałem koronarografię w Józefowie k/ warszawy - szybko i sprawnie poszło (z ręki mi zrobili), wyszłem tego samego dnia po południu. Swietni fachowcy i super warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi