Gość robert Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Witam, wszystkich poszukuję Kardiloga w Szczecinie, dla którego najważniejszy jest pacjent. Mam wypadnaie płataka zastawki dwudzielnej i WPW jestem po ablacji, któa nie zlikwidowała dodatkowej drogi przewodzenia. Mam 31 lat i czuję się coraz gorzej. Szarpnięcia w klatce, uderzenia, potknięcia serducha , to moje najczęstsze objawy.Proszę dajcie jakieś namiary na dobrych kardilogów w Szczecinie i kontakt do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dana Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 a gdzie miales robiona ablacje w jakim szpitalu ja mialam na Arkonskiej gdzie spotkalam wspaniala pania dr ZABLOCKA ale do kontroli chodze na Pilsudskiego do pani dr Bogackiej wspaniala pani kardiolog Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Lukasz Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Lekarz = czlowiek takim jest Pani ordynator kardiologi szpitala wojskowego na piotra skargi. Najlepiej jak sie udasz do niej wpierw prywatnie na traugutta 1 ;medica; jets taka prychodnia w sb przyjmuje. wspanialy lekarz , ja po wizycie u niej odrazu umiescila mnie w szpitalu a inaczej musialbym czekac 1,5 miesiaca w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość robert Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 A jak się nazywa ta Pani ordynator, i jak drogie są te wizyty prywatne? pozrd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dana Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 a dlaczego nie chcesz sie udac na Pilsudskiego tylko szukasz prywatnego lekarza myslisz ze lepiej cie potraktuja tylko skasuja.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość robert Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 byłem też prywatnie i akurat trafiłem na takich, dla których liczyła sie kasa, ale jeżeli jest naprawdę dobry lekarz to myślę, że mżna zapłacić. Aha, powiedz jak długo czeka się na wizytę u doktor Bogackiej na Piłsudzkiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dana Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 dokladnie nie wiem jaki jest teraz termin ale jak jest cos pilnego napewno Pani doktor przyjmie ja wczoraj bylam z wynikiem poniewarz biore acenokumarol i nie mialam terminu ale zostalam przyjeta pani dr zrobila mi ekg i od razu dala skierowanie na zalozenie holtera bardzo jestem zadowolona z PANI DR bOGACKIEJ w gabinecie czuje sie spokojna pani dr jest zawsze usmiechnieta i rozmawia jak z kolezanka naprawde polecam jak sie dostaniesz naprawde ja docenisz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robert 31 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witaj, zgodnie z Twoją radą zapisałem się do dr Bogackiej na wizytę. Termin mam na 31.01.2006. Pisałaś, że miłaś migotanie przedsionków i z tego powodu zrobili Ci ablację. Powiedz jak po tej ablacji na Arkońskiej? Czy wyleczyli Ci wszystko? Aha w jakim wieku jest ta Pani doktor Bogacka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 nie znam wieku pani dr z wygladu okolo 45lat po ablacji czuje sie lepiej mialam zalozonego holtera dwa razy migotania nie bylo tylko dodatkowe skurcze nadkomorowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 ja bylam u pani dr 6tego grudnia a teraz mam wyznaczona wizyte na 18 styczen jak potrzeba to pani dr sama wyznacza wizyty z kalendarza swojego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robert 31 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Cześć , powiedz prosze jak oceniaszwiedzę medyczną Pani doktor Bogackiej ? Pacjenci są zadowoleni z leczenia ? Jak czuje się ona w temacie zaburzeń rytmu , przewodnictwa itd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 dobry wieczor mysle ze jest dobra wtym temacie przebywajac z pacjentami w poczekalni sa zadowolemi z jej opieki najwiecej pacjentow zauwazylam oczekujacych wlasnie jest do nij tak jak Ci pisalam w razie potszeby nie czekasz dlugo na wizyte nastepna mam wyznaczona na 19 luty Pozdrawiam mysle ze bedziesz zadowolony napisz po wizycie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 acha jeszcze nie dopisalam 18tego byla dziewczyna z wpw pani dr ja konsultowala Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robert 31 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Do : Danka Witaj, no wiec byłem u Pani doktor Bogackiej. Rzeczywiście wspaniała osoba, podejście super do pacjenta i wogóle, jestem pod wrażeniem. Dzięki serdeczna za namiary !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Czesc Robert ciesze sie ze jestes zadowolony z Pani dr ja sie lecze juz trzeci rok i dalej uwazam ze jest wspaniala i oddana pacjentowi wczesniej trafilam do przychodni kolejowej ale bylam tylko na dwoch wizytach czlowiek czlowiekowi nie rowny poprosilam lekarza rodzinnego o nowe skierowanie i udalam sie na Pilsudskiego w rejestracji poprosilam aby zarejestrowali mnie do dobrego lekarza po pierwszej wizycie juz bylam zadowolona zdobrego wyboru po badaniach zostalam skierowana do szpitala i zakwalikowana na ablacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ola Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 witam serdecznie,mam arytmię i rózwniez poszukuję dobreo kardiologa w szczecinie,czy moglibyscie mi podac numer telefonu do dr Bogackiej?byłabym bardzo wdzięczna,z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość minia Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 czy chcesz isc na wizyte prywatna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość minia Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ola nie chcialabym podawac na forum poniewaz lecze sie u pani dr wspanialy lekarz zapewniam Cie moj gg 4744393 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość martaa Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 hej! wie ktos gdzie można zrobic prywatnie echo serca w szczecinie?i ile sie czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andrzej Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Szukam kardiologa dziecięcego w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
pikawka Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 cześć ,też chodziłam na Piłsudskiego do p.dokor .Jestem po 2 ablacjach i znów coś nie tak.Wyszły mi zwolnienia przyspieszenia ,skurcze komorowe i nad komorowe ,jedna przerwa w biciu.Zniechęcona jestem trochę ankońską,bo cały czas nie jest tak jak być powinno.Ponadto kontakt z lekarzami robiącymi ablacje prawie niemożliwy,bo jeden przyjezdny,drugi Rosepara chyba nie przyjmuje prywatnie,a może ktoś wie gdzie przyjmuje doktor Rosepara? a może ktoś jest pod opieką jakiegoś lekarza pracującego na Pomorzanach?lub może ktoś jest po ablacji na Pomorzanach-proszę o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szczecinianka Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 NIE POLECAM dr Zabłockiej z Arkońskiej bo...zaniedbała stałego pacjenta twierdzac ze 63 letnia kobieta (moja Mama) po by-passach powinna przyjac do wiadomosci ze bedzie coraz gorzej i tyle (mimo sugestii ze trzeba zrobic diagnostyke, powtorzyc badania bo pacjent zle sie czuje.. nie zrobila nic, zadnej koncepcji), zmienilysmy lekarza z innego oddzialu na dr Iwone Nikodemska tez z Arkonskiej (gabinet w Dobrej), rozrusznik wszczepił po zapaści mimo ogromnego zagrozenia zycia dr Tomasz Rozpara i uratowano Mamę, za co dziekuję ekipie z Arkonskiej oddzial XC żałuję że tak późno trafiłysmy do dr Nikodemskiej i dr Rozpary..są pełni pasji i zangażowania, myślą nieschematycznie i konstruktywnie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość minia Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 ja natomiast mam inne zdanie co do dr Zablockiej lezalam na jej sali i odwrotnie ona zlecala mi przezozne badania w celu ustalenia diagnozy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Alicja Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Jeśli chodzi arytmię to najlepszy w Szczecinie jest dr Jarosław Kaźmierczak, pracuje w PAM-ie, przyjmuje w przychodni na ul. Staromłyńskiej, prawie na przeciwko Falcka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Iza Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Czy dr Joanna Zielonka z Kliniki Kardiologii na Pomorzanach w Szczecinie jest dobrym kardiologiem ? Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi