Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość robert

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wszystkich poszukuję Kardiloga w Szczecinie, dla którego najważniejszy jest pacjent. Mam wypadnaie płataka zastawki dwudzielnej i WPW jestem po ablacji, któa nie zlikwidowała dodatkowej drogi przewodzenia. Mam 31 lat i czuję się coraz gorzej. Szarpnięcia w klatce, uderzenia, potknięcia serducha , to moje najczęstsze objawy.Proszę dajcie jakieś namiary na dobrych kardilogów w Szczecinie i kontakt do nich.
Lekarz = czlowiek takim jest Pani ordynator kardiologi szpitala wojskowego na piotra skargi. Najlepiej jak sie udasz do niej wpierw prywatnie na traugutta 1 ;medica; jets taka prychodnia w sb przyjmuje. wspanialy lekarz , ja po wizycie u niej odrazu umiescila mnie w szpitalu a inaczej musialbym czekac 1,5 miesiaca w kolejce.
dokladnie nie wiem jaki jest teraz termin ale jak jest cos pilnego napewno Pani doktor przyjmie ja wczoraj bylam z wynikiem poniewarz biore acenokumarol i nie mialam terminu ale zostalam przyjeta pani dr zrobila mi ekg i od razu dala skierowanie na zalozenie holtera bardzo jestem zadowolona z PANI DR bOGACKIEJ w gabinecie czuje sie spokojna pani dr jest zawsze usmiechnieta i rozmawia jak z kolezanka naprawde polecam jak sie dostaniesz naprawde ja docenisz pozdrawiam
Witaj, zgodnie z Twoją radą zapisałem się do dr Bogackiej na wizytę. Termin mam na 31.01.2006. Pisałaś, że miłaś migotanie przedsionków i z tego powodu zrobili Ci ablację. Powiedz jak po tej ablacji na Arkońskiej? Czy wyleczyli Ci wszystko? Aha w jakim wieku jest ta Pani doktor Bogacka?
dobry wieczor mysle ze jest dobra wtym temacie przebywajac z pacjentami w poczekalni sa zadowolemi z jej opieki najwiecej pacjentow zauwazylam oczekujacych wlasnie jest do nij tak jak Ci pisalam w razie potszeby nie czekasz dlugo na wizyte nastepna mam wyznaczona na 19 luty Pozdrawiam mysle ze bedziesz zadowolony napisz po wizycie
Czesc Robert ciesze sie ze jestes zadowolony z Pani dr ja sie lecze juz trzeci rok i dalej uwazam ze jest wspaniala i oddana pacjentowi wczesniej trafilam do przychodni kolejowej ale bylam tylko na dwoch wizytach czlowiek czlowiekowi nie rowny poprosilam lekarza rodzinnego o nowe skierowanie i udalam sie na Pilsudskiego w rejestracji poprosilam aby zarejestrowali mnie do dobrego lekarza po pierwszej wizycie juz bylam zadowolona zdobrego wyboru po badaniach zostalam skierowana do szpitala i zakwalikowana na ablacje
cześć ,też chodziłam na Piłsudskiego do p.dokor .Jestem po 2 ablacjach i znów coś nie tak.Wyszły mi zwolnienia przyspieszenia ,skurcze komorowe i nad komorowe ,jedna przerwa w biciu.Zniechęcona jestem trochę ankońską,bo cały czas nie jest tak jak być powinno.Ponadto kontakt z lekarzami robiącymi ablacje prawie niemożliwy,bo jeden przyjezdny,drugi Rosepara chyba nie przyjmuje prywatnie,a może ktoś wie gdzie przyjmuje doktor Rosepara? a może ktoś jest pod opieką jakiegoś lekarza pracującego na Pomorzanach?lub może ktoś jest po ablacji na Pomorzanach-proszę o szczegóły.
Gość szczecinianka
NIE POLECAM dr Zabłockiej z Arkońskiej bo...zaniedbała stałego pacjenta twierdzac ze 63 letnia kobieta (moja Mama) po by-passach powinna przyjac do wiadomosci ze bedzie coraz gorzej i tyle (mimo sugestii ze trzeba zrobic diagnostyke, powtorzyc badania bo pacjent zle sie czuje.. nie zrobila nic, zadnej koncepcji), zmienilysmy lekarza z innego oddzialu na dr Iwone Nikodemska tez z Arkonskiej (gabinet w Dobrej), rozrusznik wszczepił po zapaści mimo ogromnego zagrozenia zycia dr Tomasz Rozpara i uratowano Mamę, za co dziekuję ekipie z Arkonskiej oddzial XC żałuję że tak późno trafiłysmy do dr Nikodemskiej i dr Rozpary..są pełni pasji i zangażowania, myślą nieschematycznie i konstruktywnie!