Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Atak silnego bólu brzucha, kłucie nad sercem i kołatanie serca a nerwica

Gość goscik

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 18 lat. Dzisiaj w szkole byłam zmęczona, bo w nocy się uczyłam. Przed angielskim (miałam sprawdzian, ale byłam przygotowana i jestem bardzo dobra z angielskiego. Generalnie nigdy nic mi nie dolega, nawet na testach ważnych itd, itp.) zaczęłam się źle czuć. Gadałam z koleżankami, kolegami, powtarzając jak zwykle słówka. Pierwszy raz w życiu miałam coś takiego. Wchodziliśmy do klasy, strasznie zaczął boleć mnie brzuch i trochę kłuć nad sercem. Serce biło mi jak oszalałe, byłam wręcz przerażona, nie wiedziałam co się dzieje. Ręce mi się trzęsły, zrobiłam się strasznie czerwona.. Co to mogło być ? Coś z sercem? Może jakaś nerwica... pomocy!

Wystarczy,że odpoczniesz i sie dobrze wyśpisz.Czy to nie przerost ambicji? Jeśli jesteś taka dobra z angielskiego, to po co siedzisz po nocach? Wystarczy troche systematyczności i dyscypliny i w ciągu dnia ze wszystkim zdążysz.A na nerwy meliski sobie zaparz.Nie panikuj,bo nic się nie stało,po prostu byłas przemęczone i za bardzo zależało ci na ocenie i się zestresowałaś.To nic takiego. Podchodż do nauki z większym dystansem.