Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dobry kardiolog w Poznaniu od sztucznych zastawek serca

Aldi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) o nie tylko nie Stachowiak ,najlepsi to Marek Jemielity i Sarnowski ,to są kardiochirurdzy ,a z kardiologów to Katarzyński i Trojnarska ,wszyscy są z ul Długiej ,ja ich znam wszystkich bardzo dobrze i na pewno nie polecam Stachowiaka ..polecam ten szpital ,bo leczę się tam od lat jestem po operacji wstawienia zastawki mitralnej ,którą wszczepiał Jemielity ,najlepszy lekarz w tym szpitalu ,Stachowiak jest bardzo niegrzeczny do niektórych pacjentów i go nie polecam ,echo najchętniej by robił raz na 5 lat ..

Gość tykajaca

Dr Stachowiak to kompetentny kardiochirurg o ogromnej wiedzy medycznej. Specjalista od zastawek. A o traktowaniu pacjentow przez le karzy z Dlugiej mozna by duzo pisac. Opieka po operacji to Kowanowko/super opieka!/lub Kiekrz albo inny szpital.

Ja nie neguję jego wiedzy i kompetencji ,ale na pewno są lepsi od niego ,wg mnie to najgorszy lekarz z oddziału kardiochirurgii z ul. Długiej i tu nie chodzi o wiedzę i kompetencję tylko o całokształt i podejście do pacjentów ,miałam z nimi wszystkimi do czynienia i on niestety wypadł najgorzej i nie jest to tylko moja opinia..a co do badań to tylko on ich nie zleca ,pozostali robią to chętnie ...

Ja z kolei mam pytanie odnośnie konsultacji kardiochirurgicznej. Otóż mam już prawie 27 lat i wrodzoną wadę serca VSD ubytek okołobłoniasty z lewo-prawym przeciekiem płucnym. Ostatnio mój kardiolog powiedział że ciąża w moim przypadku może zagrażać mojemu życiu. Chciałbym skonsultować się z kardiochirurgiem czy byłaby szansa na operacje i dlaczego nie podjęto się tego jak miałam 5 lat???? Co myślicie czy prof Marek Jemielity to dobry wybór?? I jak można się z nim skontaktować ?? Proszę o pomoc

Katarzyński jest bardzo dobry , a operacji Ci nie zrobili jak byłaś dzieckiem gdyż często takie ubytki samoistnie się zrastają .Teraz musisz dokładnie przebadać się i kardiolog Ciebie poinformuje czy musisz mieć operację i dla tego polecam Katarzyńskiego , sama miałam operację zaszycie ubytku SD SINUS VENOSUM właśnie operował mnie pr. Jemielity .

Dzięki za odpowiedz. Małe sprostowanie - moja wada nigdy się nie *zarośnie* ponieważ jest to wada w błonie... błona się nie zrasta, mięsień owszem. Cały czas jestem pod kontrolą kardiologa, ale..... mam wrażenie że mnie olewa.. :/ dzięki za info i pozdrawiam

Witam ,jeśli chodzi o opiekę lekarską w Poznaniu na Długiej to z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że oddział E kardiochirurgia ma bardzo wykwalifikowany personel lekarzy profesorów oraz pielęgniarski - polecam to bardzo dobry wybór cały sztab to profesjonaliści .Moja operacja to miektomia przegrody międzykomorowej z powodzeniem pozdrawiam Robert Grodzisk Wlkp.

Lekarze z ul.długiej to cudotwórcy !!!!!!dziękuję im za drugie życie i za opiekę, za to że jestem jeszcze.Niech Bóg ma ich w swojej opiece i jak najdłużej niech pomagają ludziom tego sobie i innym życzę!a pro po mnie operował pr.Jemielity i dr.Buczkowski to wspaniali lekarze a dr.Katarzyński też zasługuje na medal!dziękuję!

Specjalista kardiochirurg Dr Tomasz Urbanowicz zaprasza na wizytę w prywatnym gabinecie w Poznaniu. Wieloletnia staż w najlepszych placówkach zdrowia, nie tylko w Polsce, umożliwiło na doskonalenie umiejętności w zakresie diagnostyki chorób układu krążeniowego. Otrzymał wiele certyfikatów potwierdzających zawodowe umiejętności. Swoje kompetencje rozwija na stanowisku kierownika Bloku Operacyjnego Kardiochirurgii Szpitala Klinicznego Przemienienia Pańskiego Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu. Zapewnia fachową obsługę i specjalistyczny sprzęt do badań diagnostycznych, w skutek czego następuje szybkie rozpoznanie choroby i rozpoczęcie efektywnego leczenia. Znajdziesz gabinet: ul. Chwaliszewo 72a/ 1-2 w Poznaniu. Wszystkich chętnych zapraszamy do kontaktu.