Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Kielce -te podgrzybki to suszone na sznureczkach ;świeże czy marynowane w słoiczkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Widzisz przecież gdzie piszę............... Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Kielce -chyba załapałeś o co chodzi??/pisałem rano..tu też można pogadać...tu jest na to miejsce..a podgrzybki -owszem pojadło by sie... Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Nie masz lasu blisko siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Tak park pod pałacem i ogród saski..... A do najbliższego jest z 20 km..a przedrzeć się przez centrum..a tam w lesie to więcej tirówek ;zużytych gumek aniżeli grzybów........ Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 No to faktycznie .nie za ciekawie to wyglada...czyki grzybkow nie zbierasz sam tylko kupujesz?Wspominales cos o dzialce,daleko masz?.Czy Ty daleko od ul.Kruczej mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Działkę mam przy pierwszym lesie na trasie krakowskiej..a do Kruczej mam dwa przystanki tramwajem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Kielce -kiedyś Tobie pisałem że w samym centrum mieszkam ;z okna w kuchni widzę hotel Marriott... Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jest jeszcze na Kruczej sklep Jednosci Łowieckiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Chyba jeszcze jest ;dawno tam nie byłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Zakupy tam robisz??masz bliżej we Wrocławiu...... Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Swego czasu tam robilem...dawne czasy..Ok.milego wieczoru zycze ide cos zjesc,bo ostanio apetyt mam jakis konski.tylko sie czlowiek pasie ..jak tucznik Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Wzajemnie.. Słyszałem o tym sklepie że.co poniektórzy kupują tam pokrowce na rogi....Uważaj z tym korytkiem ;nie przesadź... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Kielce witam Ciebie i przepraszam Łukasza To TY JESTEŚ OBSERWATOREM NUDZĄCYM SIĘ- NA100 %. Ja jestem stara ale raja i w ramach wolnego czasu szukam i szperam po necie , ot takie hobby. Przepraszam tych co przeszkadza mój * krzyk * w internecie ale inaczej nie potrafię , taka jestem krzykliwa i pyskata kobietka. A co Ty robiłeś na wątku z ciężarnymi kobietami , Ty masz naprawdę jakąś paranoję ,że wszędzie mnie * widzisz * A ha moja diagnoza - prawda boli!!!!!!!!!! Pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie i życzę owocnych poszukiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi