Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Z nerwicą na wesoło

kielce

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano Kielce... Nie chcę zaśmiecać innych wątków ,więc piszę na Twoim... Wspomniałeś wczoraj że korzystasz z pomocy lekarzy specjalistów;mógłbyś sprecyzować jakich? i w jakim kierunku to leczenie się odbywa? napomniałeś że trafiłeś znowu na forum ponieważ masz kłopoty z serduchem,ciekawią mnie Twoje objawy i tok leczenia....Jak wiesz ja również mam kłopoty z serduchem więc temat nie jest mi obcy ;a dodatkowa wiedza na pewno Nam się przyda...

Kielce -nie rozśmieszaj mnie...dokładnie wiesz o co mi chodzi... ..Napisz po prostu że nie chcesz pisać na swój temat i tyle-zrozumiem i uszanuję to...Ale milcząc upewniasz mnie w moich wyrażonych wcześniej przypuszczeniach...nie muszę chyba ich Tobie przypominać.... Tak piszę na kilku wątkach tematycznych..ale to chyba dla Ciebie zrozumiałe ;czy za trudne??? pozdrowionka.

Siemka Kielce....jak zdrówko???....pamiętaj że kij ma dwa końce....zawsze możesz stanąc po drugiej stronie biurka...Wiesz dokładnie że jesteś mało wiarygodny ;ale to Twój ból.Tak samo wiesz że łamiesz regulamin forum podając swoje dane kontaktowe....Ja nie chcę zaśmiecać wątków -więc iszę na utworzonym przez Ciebie...i dla jasności powinieneś swoje dyrdymały też tutaj umieszczać i zapraszać kogo chcesz.Sytuacji byłaby klarowna i nikt Ciebie by sie nie czepiał.Jako osoba zdrowa ;bez dolegliwości kardiologiczno -nerwicowych mógłbyś się maksymalnie tu udzielać. To tyle w temacie... pozdrawiam