Aneta79 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam....Podczas badania ECHO serca wykryto u mnie Tętniaka przegrody m przedsionkowej udałam sie wiec do kardiologa ktory stwierdził ze trzeba to sprawdzic i dał mi skierowanie do kardiochirurga wiec udałam sie na wizyte i naprawde jestem wstrzasnieta jak zostałam potraktowana pani doktor stwierdziła ze tetniak to jest nic i ze zajmuje jej czas bzdetami i co za konował mnie do niej przysłal i tak naprawde nadal nie wiem czy to takie nic moze ktos udzieli mi jakich kolwiek informacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Ja bym tegu kardiologowi powiedziała ................................nie mogę tu napisac co a szkoda . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa29ToF Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Tętniak przegordy międzyprzedsionkowej nie jest niczym groźnym. To uwypuklenie cienkiej ściany przedsionka. Na pewno nie pęknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi