kielce Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 GRZEGORZ3615..napisze Ci cos z wlasnego doswiadczenia..kiedys w czasie takich atakow pilem alkohol i wiesz pomagalo mi ,ale to zaczelo wciagac coraz bardziej,i poszedlem do lekarza i mu powiedzialem,ze po alkoholu czuje sie dobrze..[tzn.nie pilem aby sie upic tylko taka dobra setke jakiej brendy wypijalem]..i on stwierdzil,ze to nerwica Grzegorz3615..ja bym Ci radzil na poczatek sam Atarax sprobowac..,bo ja biore jescze Alanerv do tego i to mi naprawde pomaga..chociaz ,kazdy organizm jest inny .ale jak to ktos kiedys powiedzial metoda prob i bledow dojdziemy do perfektu. Cytuj Odnośnik do komentarza
asie25 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 W nerwicy alkohol pomaga na początku a w zaawansowanej nerwicy boimy się pić alkohol, przynajmniej część osób, i alkohol wyzwala objawy sercowe jest jeszcze gorzej może na początku jest rausz i jest fajnie potem co raz gorzej. Grzegorz ja miałam dwa pierwsze dni okropne skutki uboczne, pieczenie skóry, mdłości ale do wytrzymania, potem o dziwo ok, serce się uspokoiło i było dużo lepiej mąż zauważył poprawę i cieszył się razem ze mną, ale od kilku dni niby jest ok, ale jakoś tak sobie, dziwnie, czasem mdłości, zawroty głowy, serce trochę kołata, ale mam w razie co doraźny zomiren, i propranolol który psychicznie mi pomaga wezmę dawkę która nie działa a na mnie działa. tak wiem ciężko uwierzyć co się dzieje z człowiekiem. Przejmujemy się każdym objawem, podczas gdy niektórzy bez nerwów stale mają puls 100 i są zdrowi nie przejmuja się itp. Grzegorz ale właśnie powinieneś mieć coś doraźnego w trakcie takich ataków naprawdę warto wziąść bardzo wyciszają objawy. ja dostałam zomiren Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Asie 25,bardzo dobrze piszesz A ja wam powiem tylko tyle,mam 37 lat i za 3 lata ide na emeryture i mysle ,ze wtedy skonczy sie problem z nerwica ...cały czas w to wierze.. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzegorz3615 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Kielce. to tylko pozazdroscic emeryturki Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Grzegorz3615.... dzieki.. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzegorz3615 Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Czesc wszystkim.mam pytanko,jutro wybieram sie do psychiatry pierwszy raz,czego moge sie spodziewac po takiej wizycie,albo na przyklad jak to wyglad?dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość robert44 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Czesc grzegorz3615, chlopie nie panikuj to po pierwsze i przestan ganiac po lekarzach:) wiem ze latwo cos takiego napisac ale mialem dokladnie to smo co ty.czyli po zjedzeniu albo nawet jak nie jadlem to mialem leki,ze umieram,roil mi sie skorcony oddech,kaszel,bole w klacie,teraz to wiem ze to wszytko byly nerwobole i toksyny w ciele ktore sie nagromadzily. uzywasz oprocz alkoholu jakies inne uzywki typy nikotyna,narkotyki? ja robilem wszytko do oporu:D mam teraz 30 lat wiek podobny do twojego a czuje sie dobrze od jakis 4 lat,czyli zamiast melisy bo na niej ciagle jechalem i tabletek na usppokojenie teraz wale normalna herbate i nic mi nie jest.dodam jeszcze ze tez schudlem 20kg:) powiem ci co ja zrobilem i mi przeszlo: 1.zrezygnowalem z soli i cukru maozna je zastopic naturalnymi 2.woda niegazowana minimum 2 litry dziennie i pol litra od razu po przebudzeniu. 3.jak rzucalem palenie to pilem soki 100% czyli robilem sobie w sokowirowce. 4.cwiczenia fizyczne nie wiem kiedy lubisz cwiczyc ja biegam i cwicze rano 5 razy w tyg wczesniej wogole nie robilem tego tylko chlalem i cpalem i tanczylem w klubach z panienkami, 5.zmienilem jedzenie,nie uzywam mc donalds i innych fast foodow gotuje sam przez co zarcie ma inny smak i zapcha zaladek nie mam pragnienia zeby jesc co chwile. leki mi zniknely teraz calkowicie i jestem w szkou jak zycie jest inne i przyjemne,wczesniej balem sie wszytkiego a tera doprowadzam cialo do duzych i maxymalnych obciazen i wysylkow i co najsmieszniejsze serce mi bije chwile szybciej i po minucie wraca do normy zero czegos ze zaraz umre. to tyle na poczatek jak to przeczytasz i wiecej detali potrzebujesz to sie odezwij chlopie ale daj juz spokoj tym lekarzom zostaw ich tym ktorzy naprawde potrzebuja:) uszy do gory bedziesz cierpliwy i systematyczny to nawet sie nie obejrzysz kiedy to wszytko minie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość robert44 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Jeszcze cos grzechu zadnych tablet od lekarzy i zadnych prochow nie bierz tableta = wiecej toksyn w organizmie a ty chcesz sie tego pozbyc a nie dostarczac nowych. pamietaj ze tableta jest dobra na chwile a pozniej znowu sie robi to samo,zreszta zaczneiesz brac i zrobi sie zamkniete kolo nie przestaniesz brac i sie uzaleznisz od tablet,niestety tak dzialaja lekarze zaleczaja przyczyny a nie docieraja do sedna czyli co te przyczyny powoduuje. potrzebujesz oczyscic cialo z toksyn a przede wszytkim watrobe,naszczescie sie regeneruje i odnawia jak nie jest za mocno zniszczona Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość robert44 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Jak nie wierzysz mi ze to sa toksyny nagromadzone w twoim ciele grzechu to zrob eksperyment zjedz cos ciezkiego albo poczekaj na leki i wtedy walnij browara albo sete poczekaj 15 minut i powiedz mi czy dalej masz leki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Netstrada Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Robert I co dalejj ? Grzegorz czy napewno atlas lub kręgi szyje nie są przedstawione ? Czy wpisz na twardym materacu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aanaies Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Takie objawy zwłaszcza po jedzeniu wskazują na hipoglikemie reaktywną, żeby to zdiagnozować nie wystarczy samo badanie glukozy na czczo a krzywa glukozowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaskrk Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 W dniu 27.02.2011 o 10:47, grzegorz3615 napisał(a): Witam wszystkich.mam 29 lat, szukam odpowiedzi na moje dolegliwosci,sa to napady leku,ze umieram,ze cos sie zaraz stanie,do tego zawsze sie tak dzieje jak zjem obfity posilek typu frytki,schabowy itd,oczywiscie w duzej ilosci,ataki wygladaja dziwnie,mam jakies dziwne prady przez cale cialo,omdlenia,szum w uszach,dziwne cisnienie w uszach. zawroty glowy i dziwne mysli(nie samobojcze).dzieje sie tak od ok 2 lat.do tej pory mialem konsultacje z 16 roznymi lekarzami i wiele badan.test na helikobaktera x 7,usgx2,usg doplera tetnic obwodowych,ekgx3,badanie holtera,echo serca,monitoring serca 7 dni,gastroskopia x2 z wycinkiem,rtg pluc,2 x kal(robaki,bakterie,grzyby,ukryta krew w kale),mocz x2 plus posiew,10 x krew(bulerioza,krzepliwosc,morfologia,gluk,hemog,elektrolity,zoltaczka b i c,HIV,syfilis rzezaczka,)badania na alergie plus wziewne,rezonans magnetyczny glowy i gornego odcinka kregoslupa.i wszystkie badania wyszly jak najlepiej,poza helikobakterem ktorego wyleczylem ponad rok temu.od ok 3 miesiecy lekarze mowia mi ze mam nerwice lekowa,ale jakos im nie wierze,i szukam dalej,moze jest cos ze mna nie tak.z gory dziekuje za po mówię Witaj czy poradziłeś sobie z dolegliwościami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi