Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Chrypka w sercu, napady silnego kłucia i zimna w okolicy serca

Schiza77

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Pisze już po raz któryś z kolei. Wciąż nurtują mnie pytania dotyczące mojego serca i tego co się z nim dzieje. W badaniach wszystko okay ale.. Dzisiaj siedziałam w pracy. Wszystko w porządku, nie denerwowałam się. Siedziałam spokojnie, robiłam co do mnie należy. W pewnym momencie nastąpił mega mocny ucisk, takie klucie a po tym uczucie strasznego zimna w tym miejscu. Nie wiedziałam co sie dzieje. Zimno przeszło na całą lewą stronę i pod mostek. Zmierzyłam cisnienie i puls, wszystko było w normie. Co to mogło byc? Czasem czuje też, albo raczej często, taką jakby *chrypkę* serca. Nie słysze jej ale ją czuję, jakby coś było w nim i np. zatykało przepływ. Czuję wtedy dziwne bicie serca, i to nie wazne czy jestem wtedy spokojna czy nie, gdzie jestem i co robię. Takie rzeczy dokuczają mi non stop, i chce wiedzieć od czego. Zapisałam się do kardiologa, jednak muszę czekac do kwietnia, nie mam tak kasy, zeby isc prywatnie i wykonać badania. Pomóżcie, Co to może być? Czy mam się czym martwić? Często piecze mnie po lewej stronie, pod mostkiem, ta *chrypka* i klucie.

Pieczenie pod mostkiem to nie serce tylko żołądek .Tam nie ma serca .Twoje objawy chrypkowo sercowe są tak dziwne że wskazują na nerwice /Jeśli wyniki są w porządku to nie ma sie czym martwić i chodzic po lekarzach .Są osoby nadwrażliwe takie jak ty które z każdego dziwnego objawu wyciągają wnioski o chorobie a tymczasem są ludzie którzy nawet nie wiedzą że im serce bije .I tacy maja najlepiej bo mają wszystko w d.....