Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kołatanie serca i dziwne uczucie w tętnicy szyjnej przy dodatkowych skurczach serca

Gość magda1233

Rekomendowane odpowiedzi

Gość magda1233

Witam! mój problem jest trochę dziwny... mam 20 lat . 10 miesięcy temu urodziłam dziecko , przed ciążą prowadziłam bardzo zły tryb życia, paliłam ok paczke papierosów dziennie , alkohol ,i mega drastyczna dieta raczej wtedy nie miałam żadnych problemów ze zdrowiem , później przyszła ciąża rzuciłam oczywiście papierosy i wszystkie inne używki łącznie z kawą, przytyłam 30 kg, problem zaczął się zaraz po porodzie, kołatania serca i złe samopoczucie , dostałam skierowanie do kardiologa miałam robione usg i założonego holtera na 24h , tarczyca w normie morfologia i mocz też, lekarz z zapisu stwierdził tylko że mam jakieś skurcze serca i przyśpieszoną akcje serca zapisał tabletki concor cor , teraz znów mam nawroty , codziennie mam najpierw dziwne uczucie jak by w tętnicy szyjnej lewej jak by mi coś bulgotało po czym słabo sie czuje i atak kołatania serca, jestem bardzo nerwową osobą łatwo mnie zdenerwować i bardzo się przejmuję wszystkim i teraz nie wiem czy to może na tle nerwowym czy co :( za każdym razem czuje jak bym miała zaraz odejść z tego świata. proszę o opinie , może ktoś ma podobnie ? z góry dziękuję za odpowiedzi. pozdrawiam.

Witam cie madziu mam takie same objawy jak ty tylko ze ja mam po prawej stronie tez sie dusze ciezko przelykam sline do tego kolatanie serca i wrazenie jakbym umiarala cos okropnego drzenie rak lub nog to jest nerwica jestem agresywna wszystko mnie drażni byle co denerwuje miałam wizyte u laryngologa ale on ni nie widzi i musze iść do lekarz ogólnego aby on dalej pomyślałgdzie mnie dalej wysłac ale nerwice mam stwierdzoną wraz z depresją coś okropnego to jest .Pozdrawiam/

Witam. ja również od pewnego czasu mam takie dziwne uczucie w tętnicy szyjnej. tak dziwnie się czuję, jestem zmęczony , senny i poddenerwowany. skurcze na sercu również mam. lekarz niczego nie stwierdził. zrobiłem badania na morfologie, cukier mi zbadali również. wszystko jest w porządku. lekarz mi kazał przebywać dłużej na powietrzu i przepisał mi tylko jakieś witaminy... ja już tego nie ogarniam... nieraz miałem takie skurcze na sercu, że nie mogłem w ogóle chodzić , do tego piski w uszach. nie wiem w ogóle co się dzieje. nie mogę się na niczym skupić...