Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Uczucie bólu w okolicach serca oraz duszności

Gość Łukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam sprawe...od jakiegos tygodnia mam uczucie bólu w okolicach serca, razem z tym bólem miewam rowniez dusznosci. Robi mi sie bardzo slabo. Mialem robione 2 razy EKG ale wyszlo wporzadku, morfologia i elektrolity tez wporzadku...lekarze mowia ze wszystko w normie ze to jest jakiegos rodzaju przeziebienie albo infekcja wirusowa. Ale nigdy nie mialem takich sytuacji. Jestem mlody mam dopiero 21 lat i taka sytuacja strasznie mnie martwi. Zle samopoczucie mija gdy sie czyms zajme i nie mysle o tym ze zle sie czuje. Ale jak tylko zaczne myslec to jest coraz gorzej. Pomozcie mi....
Ogolnie mam nadzieje ze masz racje... Najgorsze jest to ze lekarze nie biora tego co mowie na powaznie, wszystko z przymruzeniem oka. Jak poszedlem do szpitala mowiac ze bardzo zle sie czuje mam dusznosci i jakos dziwnie mi serce wali to baba dala mi termometr... normalnie porazka. Co powinienem zrobic teraz udac sie od razu do psychologa czy moze najpierw do kardiologa w celu potwierdzenia co mi jest??
Wlasnie otrzymalem wyniki wszystkich badan z krwi jakie sa mozliwe przy takiej sytuacji, wlacznie z tarczyca, cukrem i innymi badziewiami... mialem robione wszystko po znajomosci bo normalnie sie nie dalo. Wszystkie badania sa O.K. Jestem juz przekonany wrecz na 100% ze to nerwica, ale co dalej ??

Ja choruje na nerwice od 8 miechow i wlasnie mi troche ustepuje i od 3 dni tez mi w sercu cos sie dzieje nie wiem czy to nie jest czasami spowodowane zejsciem z lekow i uzaleznienie od xanaxu bylem u lekarza i mialem robione juz 5 razy ekg echo serca badania wydolnosciowe krwi moczu itd i wszystko jest ok. jesli sie czyms zajme to tez nie czuje bolu w klatce to jest poprostu spowodowane tym ze czlowiek caly czas o tym musli i sie nakreca. Apropo psychologa psychiatry to tez bylem dla mnie to sciema znajdzcie dobrego lekaza tylko nie dajcie sie faszerowac duza iloscia lekow typu xanax afoben itp. bo uzalezniaja ja juz schodze 6 tydzien z xanaxu i nie moge zejsc w glowie mam kociol.